Hei!

Haluan pahoitella teille ihanille lukijoilleni, mutta tilanne on nyt ajautunut tähän. Todennäköisesti tämän hetkisen elämäntilanteeni takia en kykene kirjoittamaan kuin yhden osan per kuukausi. En kykene pelaamaan ja panostamaan niin paljon, kuin haluaisin. Jatketaan sitten, kun näyttö on suoritettu ja koulu saatu takaisin oikeille raiteilleen. Etäopiskelu ja korona ovat muuttaneet elämäntilanteeni aika suuresti. 

Olen pian ilman asuntoa/kotia, joten täytyy keskittyä itseensä, asunnon saamiseen ja opiskeluun hetkellisesti taas enemmän. Yritän saada siis edes kerran kuussa osan ulos. Suurin piirtein loppukuusta. Tätä kestää nyt ainakin kesän alkuun. Jos suunnitelmat muuttuvat, infoan uudelleen.

Voisi toki luulla, että koronan takia olisi aikaa nukkua ja tehdä blogia, mutta ei. Päin vastoin. Koulu teettää enemmän hommia ja terveydestä huolehtiminen riskiryhmään kuuluessa. Toivon, että pysytte yhä Soliesin perheen mukana pienten terveydellisten ja kiirellisten elämän vaiheiden luomien taukojenkin kanssa. Kirjoitan tätä teitä enkä pelkästään itseäni varten!

 

ZEMPPIÄ TULEVAAN JA PYSYKÄÄ TERVEINÄ!

 

 

 ~ Rakkaudella LadyShimer  <3