Tässä olisi tämä niin sanottu väliosa kaikkikertojana. Asioita on kerinnyt tapahtumaan lyhyessä ajassa. Lukio on päässyt puoleen väliin ja tapahtuu maailmaa mullistavia asioita. Faizal meni sekoittamaan pakkaa ja koko perhe on mukana seurauksissa. Mitä Faizal on tehnyt? Miten perhe kestää sen?  Mitä ovat nämä kuuluisat seuraukset?

 

18.11.2019_21.35.32.jpg

Johanna otti Faizalin mukaansa bileistä ja vei kotiinsa. Hän johdatti Faizalin olohuoneeseen, jossa takan päällä oli uurna. Johanna kuiskasi: 

- Se on rakkaan Janukseni .Äitisi ei vastannut yhteenkään puheluuni eikä mihinkään. Hän ei edes tiedä, Johanna sanoi vaivaantuneena.

 

18.11.2019_21.37.42.jpg

Johanna purskahti itkuun. Hän voivotteli itseään ja poikaansa, joka kasvaisi aikuiseksi isättömänä. Faizal ei oikein tiennyt, mitä sanoa eikä ymmärtänyt, miksi Johanna hänet tänne toi. Hän tiesi vain, ettei Johanna jaksa kauaa ja bileet olivat vain tapoja vältellä Januksen kuolemaa.

 

18.11.2019_21.38.08.jpg

Faizal otti Johannan olkapäistä kiinni ja sanoi:

- Janus sai elää onnellisen elämän ihanan perheensä kanssa, jossa hänellä oli upea vaimo ja täydellinen poika, Faizal huokaisi ja halasi Johannaa lohduttavasti. Johannan kyyneleet vain virtasivat pitkin Faizalin olkapäätä. Hän tarvitsi vain ystävää.

 

18.11.2019_21.36.36.jpg

Johanna ja Faizal istuivat yhdessä sohvalle juttelemaan ja käymään asioita läpi. Johanna alkoi ymmärtää, miksei Emilyllä ollut aikaa hänelle. Faizal oli vaikea lapsi, mutta Faizal itsekin taisi olla aika eksyksissä. Silti Johannasta tntui tätä kuunnellessa.

- Lupaan, etten kerro äidillesi viime illasta, jos nukut pääsi selväksi täällä ja eroat kerhosta. Se ei ole sinun paikkasi, Johanna sanoi vakavana rauhoituttuaan. Faizal jäi miettimään asioita. Ehkä Johanna oli oikeassa. Faizal ymmärsi vaarantaneensa kerhon takia parisuhteensa ja perheen hyvinvoinnin. Faizal myöntyi erosi kerhosta ja nukkui yön yli. Onneksi oli lauantai tulossa. Olisi aikaa korjata Tarun kanssa suhdetta ja hyvittää anteeksi pyynnöllä.

 

20.11.2019_16.47.42.jpg

- Taru olen pahoillani. Olen laimin lyönyt meidän suhdettamme.. Faizal mumisi yrittäen pyytää anteksi. Hän pyysi rakkaansa yöksi hyvittääkseen kaiken. Hän tiesi, mikä romantikkoomme tehoaisi.

 

20.11.2019_16.49.15.jpg

Asetuimme Tarun kanssa olohuoneseen Fian seuraksi. Katsoimme muutamia lastenohjelmia, kunnes Taru lähti suihkuun.

 

20.11.2019_16.51.46.jpg

Emily ja Faizal riintaantuivat jälleen. Faizal huusi jättäneensä tyhmät touhut Tarun ja sisarensa takia pois. Emily ei uskonut tätä vaan jatkoi taistelua.

- Ainakaan minä en ole huono ystävä toisin, kuin sinä! Olin yötä Johannan luona, koska hän ei kestänyt enää yksin. Sinä et edes tiedä, että Janus kuoli onnettomuudessa ja Johanna jäi yksinhuoltaja leskeksi! Faizal huusi ja kiukkusi todella vihaisena äidilleen. Emilyn naama värähti ja hän tunsi itsensä huonoksi ihmiseksi. Hän oli torjunut monet kerrat Johannan soitot ja viestit. Perheessä oli isä, joka olisi myös voinut pyörittää perhettä, kun hän kävisi välillä jossakin ja nyt tämä uutinen. Emily lähti surullisena pois ja Faizal jatkoi matkaansa Tarun kanssa huoneeseensa.

 

20.11.2019_16.53.56.jpg

Kaiken taistelun jälkeen Faizal muisti luvanneensa hyvittää Tarulle kaiken, joten hän kaappasi tämän tuliseen suudelmaan ja kuiskutteli korvaan kaikkea, mikä sai Tarun innostumaan ja hihittelemään pikku tyttömäisesti. Pian he löysivätkin toisensa jo Faizalin sängystä touhuamasta lemmen leikkejä.

 

21.11.2019_20.41.35.jpg

- Mitä ihmettä te luulette tekevänne minun kodissani?! Te tulette riehumaan tänne ja syyttelemään minua huonoksi äidiksi sekä ystäväksi. Sitten te alatte viuhuttamaan peittoja minun kodissani. Ihan, kun minä muutenkaan haluaisin tätä likkaa luokseni, Emily tuhahti raivoamisensa lopuksi. 

Taru luikki tiehensä seuraavana aamuna kenenkään huomaamatta ja Faizal jäi kotiarestiin vehtailustaan. Ei tässä, mitään logiikkaa ollut edes Genjin mielestä, mutta hän tiesi, kuinka paljon Emily vihasi Tarua. Kukaan ei voinut asialle, mitään vaan varovasti kuukaudet lähtivät vierimään eteenpäin.

 

23.11.2019_12.38.29.jpg

Genji oli päätynyt kunnostamaan talon ulkopuolelta. Talo sai uutta ulkomuotoa ja piha alkoi vähitellen näyttämään jo oikealta talolta. Sisälle Genji oli ostanut tietokone pöydän, tuolin ja koneen Faizalin huoneeseen. Talo näytti kieltämättä ihan mukavalta.

 

23.11.2019_12.40.28.jpg

Lasten ollessa koulussa Genji teki ohjelmointi freelancer töitään pitkästä aikaa. Hän oli pitänyt pitkän tauon töidensä parista, joten nyt oli jo aikakin. Rahatilanne oli, kuitenkin kokoajan hyvä, mutta tekeminen alkoi loppumaan. Emily oli myös ollut tovin pois töistä.

 

23.11.2019_12.32.17.jpg

Emily harjoitteli uudistetussa vessassaan repliikkejä ja näyttelyä. Hän oli ottanut yhteyttä toimistolle pyytäen uusia koe-esiintymisiä. hänellä alkoi uusi tarve päästä kokemaan ja tekemään. Simtube videot olivat jääneet historiaan, mutta ihmiset jaksoivat silti katsoa niitä. Nyt hänen näyttelijän ura menestyi kolmen tähden julkkiksena hyvin.

 

23.11.2019_12.45.39.jpg

Taru tuli pitkästä aikaa monen kuukauden jälkeen Soliesin kotiin. Se oli Faizalin elämän yksi ihanimpia hetkiä. Hän suukotti rakkaansa poskea ja kutsui tämän sisälle, mutta Taru ei ollut valmis tulemaan.

 

23.11.2019_12.48.51.jpg

Faizal kietoi kätensä Tarun ympäri ja kuiskutteli mukavuuksia. Hän otti Tarun kädestä kiinni ja vei tämän sisälle syömään Genjin tekemää herkku ruokaa.

 

23.11.2019_12.49.45.jpg

Siinä he sitten söivät yhdessä Fian kanssa ja keskustelivat kaikkea mukavaa. Fia piti kovasti Tarusta  ja jutteli tämän kanssa aina paljon mukavia.

 

23.11.2019_12.52.03.jpg

Fia asettui tekemään läksyjä Tarun kanssa tämän vielä syödessä keittoa. He tulivat todella hyvin toimeen. Fia ei ymmärtänyt, miksi heidän äitinsä ei pitänyt Tarusta.

 

23.11.2019_12.52.26.jpg

Emily oli valmis ja näki Tarun auttamassa  Fia läksyissä. Tämä oli aivan äimänä, miten Fia voi pitää Tarusta ja riensi väliin.

- Minä autan nyt Fia. Mene sinä vain tekemään muuta. Emily sanoi katsoen Tarua nenän vartta pitkin. Tämä lähti surullisena muualle.

 

23.11.2019_12.53.05.jpg

Taru harjoitteli peilin edessä asiansa esittämistä ja valmistautui muiden reaktioihin. Hän raivostui yksinänsä.

- Ei tästä tule, mitään!

 

23.11.2019_12.22.57.jpg

- Em, rakkaani. Onko sinun pakko oll aina ilkeä Tarulle. Hän ja Faizal ovat nykyään kunnollisia ja hyvin herttainen pari yhdessä, Genji mumisi rakkalleen tiskatessaan.

- Älä puutu minun kasvatukseeni. Taru pilasi rakkaan poikani ja hän sekoili pitkän aikaa.  Minä en hyväksy häntä ellei minun ole täysin pakko. Eikä minun ole pakko!

 

23.11.2019_12.58.05.jpg

- Katso kulta! Minun mahani on kasvanut ja tunsin ensimmäiset potkut. Kokeile rakas kokeile!

- Mi-mitä?! Oletko sinä ra-ra-ra-raskaana?! Faizal huudahti niin, että varmasti koko talo kuuli sen. 

- Kyllä minä taidan olla. En minäkään ensin tiennyt tätä, Taru naurahti innoissaan.

Faizalin valtasi suuri hätääntyminen, mutta sitten hän alkoi tunnustelemaan Tarun mahaa peittääkseen tunnevyörynsä. Hän tunsi, miten pieni olento potkaisi käännähtäessä Tarun mahassa. Se tuntui hämmästyttävältä ja samaan aikaan hyvin pelottavalta. Miten kävisi nuoren parin lukion. Sehän on aivan kesken.

 

23.11.2019_13.14.47.jpg

- Miten sä kehtaat vielä näyttää naamas täällä?! Emily huusi kurkku suorana. Hän haukkui Tarun petturiksi, joka pakotti poikansa, vaikka mihin pahaan.

- Anteeks, mitä, Taru hämmästeli Emilyn keuhkoamista.

- Tämä on varmsti kosto minulle! Lapsi parka, millaisen äidin hän saa.

- Ei ne mummutkaa kovinhääppösiä ole, Taru tuhahti ja jatkoi matkaansa.

 

23.11.2019_13.13.56.jpg

- Emily, olen todella pettynyt. Sinä et voi kohdella Tarua, miten haluat. Luuletko, että nämä kaksi edes tiesivät, mitä tekevät? Ei hänsiitä pelehtimisestä ja muusta vehtailusta kannatakaan ajoissa kertoa, Genji tuhahti vihaisena.

- Olisit sinäkin voinut, Emily tuhahti.

- Harmi, etten ikinä saaa puuttua sinun kasvatus menetelmiin, Genji tuhahti.

 

23.11.2019_13.12.57.jpg

- Kasva aikuiseksi! Emily huudahti ja marss ivihaisena pois.

- Rankkaa, kun on itsekeskeinen vaimo.. Genji tuhahti yksinään ja kutsui Tarun luokseen keskustelemaan.

 

23.11.2019_13.16.59.jpg

- Taru haluaisin nyt puhua asiallisesti kanssasi ja käydä pari asiaa läpi, jotta homma saataisiin toimimaan.

Taru katsoi hämmästyneenä Genjiä ja vastasi jokaiseen kysymykseen. Hän kertoi kaiken, mitä hänen ja äidin välillä tapahtui. Genji oli todella surullinen kuunnellessaan Tarun tarinaa.

- Sitten, kun mahani kasvoi tein raskaustestin ja äitini huomasi sen. Sen jälkeen hän heitti minut ulos talosta enkä ole voinut palata vanhempieni luokse, Taru vastasi surullisesti kohauttaen olkapäitään.

 

23.11.2019_13.08.16.jpg

Perhe pui ruokapöydässä asiat läpi ja Emily kuunteli sivukorvalla ja tuli surulliseksi. Hän kohteli Tarua väärin ja lapsi raukka oli lentänyt pois kotoa vahinkoraskauden takia. 

- Olemme kaikki sinulle anteeksipyynnön velkaa, Genji vastasi ja jatkoi:

- Muista olet aina tervetullut kotiimme ja, jos emme saa äitiäsi ylipuhuttua voit muuttaa meille. Faizali on, kuitenkin isä.

 

 

***

23.11.2019_13.25.46.jpg

Emily kutsui Tarun äidin Thishan luokseen ja koitti ensin asiallisesti puida asiaa hänen kanssaan. He asettuivat vanhempien makuhuoneen puolelle. Thisha on tuittupää luonteeltaan, joka näkyi hänen kiivastuessaan Tarusta puhumisesta. Hän ei ollut valmis ottamaan vastaan moitteita tai parannusideoita. Hän oli valmis menettämään rakkaan tyttärensä..

 

23.11.2019_13.25.42.jpg

 Genji istui naisten kanssa setvimään asiaa juuri sopivalla hetkellä, sillä Emily kilahti.

- Mikään ei voi olla vastenmielisempää, kuin heittää oma lapsi pois kotoa vahingosta, jonka seurausta vanhempi ei kykene kantamaan. Taru saa jäädä meille tänne ja sinun on turha luulla hetkeäkään pääseväsi lapsenlapsesi elämään, jos alat katua. Taru on jo lähellä täysi-ikää. Hän tekee itse valintansa. Ja minä autan häntä pikku Faizalin kanssa! Emily huusi raivoissaan saaden Thishan murtumaan.

- Minä en halua sinun poikasi sikiävän enempää. Hän on samanlainen kävelevä katastrofi, kuin sinäkin. Sitä paitsi hän pilasi Tarun elämän ja te saatte kantaa vastuun saastaisesta jälkeläisestänne! Thisha huusi ja lähti raivoissaan pois katsoen haikeasti, mutta silti hyljeksien omaa tytärtään ennen, kuin lähti.

 

 

23.11.2019_13.23.11.jpg

Emily tunsi suurta vihaa ja marssi huoneesta ulos Thishan jälkeen. Hän ei voinut ymmärtää, miten kukaan voisi olla noin kammottava äiti. Hän auttaisi Tarua ja Faizalia. He ovat vasta teinejä. Ei kukaan voi olettaa, jos minä mokaan kasvatuksessa, että Faizal ymmärtää seuraukset omissaan.

 

23.11.2019_13.16.09.jpg

Emily tuhosi vihaisena Fian nukkekodin tämän ollessa koulussa. Hän purki kaiken kiukkunsa tähän saastaan. Lopulta hän kyllä kokosi nukkekodin uudelleen, ettei Fialle tulisi itkua. Onneksi Taru oli aina valmis touhuamaan Fian kanssa, vaikka ja mitä. Ehkä hän olisi sittenkin hyvä äiti, Emily mietiskeli korjaillessaan.

 

 

***

 

23.11.2019_13.04.11.jpg

Taru alkoi olla viimeisillään raskaana ja sopu oli syntymässä tulevan äidin ja mummin välillä.

- Olen niin pahoillani kaikesta, Emily huokaisi ja kaappasi Tarun halaukseen.

- Ei se, mitään meillä on paljon aikaa, mitä voimme viettää ennen vauvan syntymää Taru naurahti halatessaan Emilyä. He suunnittelivat naisten iltaa kypylään ja perhe retkeä Fialle Tarun ja Faizalin kanssa. Emily ja Genji, kuitenkin palasivat pitkän työputken väliin, joten Fia tarvitsi tekemistä itselleen enemmän.

 

 

23.11.2019_12.44.20.jpg

Faizal raahautui joka päivä surullisena koulusta. Hän oli aivan poikki eikä jaksanut enää tätä hössötystä. Mihin hävisi normaali nuoruus? Taloon oli tulossa suuri remontti, että vauva mahtuisi asettumaan kunnolla taloksi. Kaikki olivat aivan innoissaan jopa pikku Fia. 

 

23.11.2019_13.04.34.jpg

Faizal heittäytyi sänkyynsä ja ryömi peiton alle itkemään. Hän koki elämänsä valuvan hukkaan silmiensä edessä. Faizalin painajainen oli tullut todeksi koulun puhuessä hänen perheensä kanssa. Hän sai koulusat tekstiviestin

 

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%20%2818%29.jpg

Miten Faizal nyt jaksaa tästä eteenpäin? Miten Taru kestää asua pois kotoa uusien kuvioiden keskellä? Katuuko Thisha ikinä valintojaan? Kumpi vauvasta tulee? Näitä pohditaan ja katsotaan seuraavien jaksojen parissa. Meiltä puuttuu vielä Fian ja Emilyn osat, mutta nyt Tarun ollessa osa perhettä hänkin saa oman pikku osan. 

 

KIITOS, KUN LUIT! <3

 

 

~ Rakkaudella LadyShimmer 

 

(32 kuvaa)