Heissan pitkästä aikaa!

Olen työstänyt joululomalla blogiani, jotta se saisi jatkuvuutta nyt, kun minulla on aikaa.

Nyt olisi siis uuden väliosan aika. Tämän ja tulevan osan jälkeen onkin aika koota Genjin osa, sillä hänen matkansa alkaa olla päässä. Tässä osassa tapahtuu muutto ja tutkitaan sen seurauksia perheeseen kaikki tietävällä kertojalla. Näemme myös, mitä nuoren parin elämässä alkaa tapahtua. Tämän osan aikoihin ilmestyykin talo bonus, joten käy ihmeessä kurkkaamassa!

 

16.12.2019_19.00.10.jpg

Mikä olisi sen ihanampaa, kuin alottaa päivä yhteisellä lounaalla. Varmaan aloittaa päivä koko perheen voimin eikä puolella porukasta.

Taru haukotteli väsymystään, mutta hän pärjäsi hyvin väsymyksestä huolimatta. Hän oli kuukausien aikana päässyt masennuksen kanssa kultaiselle keskitielle Emilyn ja Genjin auttamalla heitä. Hän jaksoi aina kehua ja kiitellä Emilyä, kuinka tämä oli mahtava äiti ja mummi. Eikä parempaa äidiksi tulemisen opettajaa saisi mistään. Faizal naureskeli pöydän naisille. Ajatella, kuinka paljon elämä muuttui Cassandran tultua puolisen vuotta sitten.

- Olen miettinyt, että tämä asunto alkaa olla liian pieni meille kaikille, Emily aloitti haikeana. Taru pelästyi ja hämmennys valtasi hänet.

- Mihin me sitten mennään Cassandran kanssa. Ei minulla ole töitä eikä rahaa. Olen vain vauvan äiti, Taru änkytti itkuisena.

- Ei, en minä sitä. Mietin vain, että pitäisi luopua tästä asunnosta ja etsiä uusi asunto. Cassandra lähtee, kuitenkin jossain vaiheessa kävelemään eikä täällä ole tila temmeltää vapaasti, Emily huokaisi. Hän rakasti tätä taloa, mutta halusi antaa perheellensä kaiken mahdollisen. 

 

16.12.2019_19.01.28.jpg

Emily oli aivan loppu. Hän ryntäsi vessaan ja alkoi itkeä hullunlailla. Hän ei edes huomannut miehensä istuskelevan vessassa. 

- Mikäs sitä tänään on?

- En kestä elämää. Emme mahdu edes elämään täällä!

- Ehkä on aika muutokselle, Genji kröhäisi saadakseen hieman yksityisyyttä vaimoltaan.

 

16.12.2019_18.58.59.jpg

Naiset lähtivät kaksin kiertelemään talo kauppoja. Sillä aika Genji teki töitä ja Fia oli ystävän kanssa leikkipuistossa. Faizal sai siis hyvän hetken viettää laatuaikaa pikkuisen tyttönsä kanssa. Ei hän aina ollut synkällä päällä. Hän oli alkanut näkemään asioiden hyviä puolia nyt, kun oli ollus isä muutamia kuukausia.

- En olis koskaan uskonut, että musta tulee teini-isä, Faizal naurahti ja halasi tytärtään.

 

16.12.2019_19.03.40.jpg

Emily oli aivan uupunut talojen esittelykierroksista. He olivat käyneet useita kymmeniä taloja läpi eri kaupungeista. Mikään ei voinut kelvata tälle diivalle. Hän halusi omaa tilaa ja rauhaa kuuluisuutensa keskellä. Viimeisenä saavuttiin juuri rakennettun talon eteen. Hän oli skeptinen nähtyään talon livenä ja verraten sitä pohjapiirustukseen.. 

- Katso Em! Tämä näyttää kartanolta, Taru huokaisi onnesta ja ryntäsi, kuin pieni lapsi katselemaan taloa.

 

16.12.2019_19.04.38.jpg

Kierroksen jälkeen talo otettiin vastaan ja sisustettiin uusilla kalusteilla. Vanhat kalusteet ja talo myytiin sekä perhe haettiin heti uuteen kotiin. Kaikki olivat hämmentyneitä vauhdista, millä Emily hoiti asiat. Taru taas oli aivan innoissaan. Se oli ensimmäinen yhteinen koti heille kaikille. 

Yhteinen uusi koti toi, kuitenkin koulumatkalle lisää pituutta, sillä uusi talo sijaitsee Brindleton Bayssä. Syrjässä ja kaukana, mutta loistavalla paikalla toteuttaen perheen toiveita rauhasta. Emily keräsi, kuitenkin kävellessään keskustassa suuriä määriä fanijoukkoja perässään. Oli sekin joskus raskasta.

 

16.12.2019_19.06.07.jpg

Siinä he kaikki seisoivat yhdessä talon edessä ihastelemassa. Fia lähti heti riemuiten etsimään, mitä talosta löytyisi. Rahaa ei, kuitenkaan riittänyt ostaa kaikkea, joten alakerta oli hieman tyhjä ja avara.

 

16.12.2019_21.10.39.jpg16.12.2019_21.10.46.jpg

Nuorten lempileiskui saunan puolella huolella. Heillä oli hyvä syy kokeilla saunaa ensimmäistä kertaa elämässään. Ne olivat tuore uutuus kodeissa, joten tämähän oli ihan luksusta.

 

16.12.2019_21.10.55.jpg

Samaan aikaan toisaalla Genji oli lämmitellyt Emilyn pitkästä aikaa vällyjen väliin yhdessä. Se teki ihan hyvää molemmille pariskunnille Cassandran päiväuniaikana vietää laatuaikaa.

 

16.12.2019_21.11.28.jpg

Fia kuuli Cassandra itkevän ja riensi tämän huoneeseen. Hän leikitti ja höpötteli pikkuruiselle tyttöselle, jotta tämä rauhoittuisi. Cassandran nappisilmät havahtuivat tuijottamaan tätiänsä. Pian pienokainen päästi heleän naurun ilmoille. Fia oli aivan hurmaantunut. Lopulta Taru saapui huoneeseen hymyillen ja kiitti Fiiaa.

 

18.12.2019_13.22.25.jpg

Sen jälkeen tyttö juoksi ulos haravoimaan pihaa, jotta se näyttäisi hienommalta. Hän halusi kierrellä pihaa ja taloa, että saisi nähdä kaiken. Hän mietti Cassandran huonetta ja oli todella kateellinen siitä. Hän saisi nähdä oman huoneensa vasta illalla, sillä se oli kesken ja Taru halusi yhdessä Emilyn kanssa tehdä siitä upean prinsessalinnan.

 

18.12.2019_13.20.15.jpg

Taru yllätti appensa suihkussa. Nämä olivat niitä tunteita herättäviä hetkiä molemminpuolin.. :D

- HUPS! Olen pahoillani, Taru sai sanottua ja livahti ulos.

 

16.12.2019_21.26.57.jpg

Onneksi Fia pääsi vihdoin ihanaan huoneeseensa. Hänelle oli rakennettu vartavasten prinsessanurkkaus, josta hän oli hyvin innoissaan. Ehkä muutto oli sittenkin mukava asia. Kyllä ensimmäiset yöt silti menivät nukkumatta hyviä yöunia, kun jännitti niin kovasti.

 

18.12.2019_15.08.42.jpg

Päiväuni hetket olivat loistavaa aikaa myös nuorten ottaa torkut ja tehdä etätehtäviä. Perhe loma alkoi tehdä loppua ja molempien tulisi pian palata koulunpenkille. Onneksi oli Faizalin vanhemmat, jotka olivat aina valmiita auttamaan kaikessa. He tekivät kotiaskareetkin nuorison puolesta ja tekivät rahaa koko perheelle töillään. 

 

18.12.2019_13.24.08.jpg

Tässä meidän suloisuus nukkuu päiväunia onnellisena ja kylläisena. Viimeisiä hetkiä enne nvanhempien paluuta kouluun. Myös Fia on viettänyt paljon aikaa pikkuisen kanssa, mitä vanhemmaksi hän tulee tottakai Fia leikkii enemmän mahdollisuuksien mukaan.

 

 

***

18.12.2019_13.25.24.jpg

Aikaa oli kulunut muutosta jo tovi. Yhtäkkiä ovelle saapui yllätysvieras. Johanna Goottila oli saanut selville parhaan ystävänsä uuden osoitteen ja saapui kyläilemään. Perhe ei miettinyt hetkeäkään ottavatko he Johannaa sisälle vai eivät. Johanna oli nykyään vanhus ja aina tervetullut heidän kotiinsa.

 

18.12.2019_15.09.27.jpg

Saunassa he potivat yhdessä elämän asioita ja Januksen kuolemaa. Emily pahoitteli useassa kohtaa, ettei ollut mukana suruprosesissa ajoissa, muttei Johanna ollut moksiskaan. Harmi kyllä Emilyn keskittymiskyky ei ahdistuksen kera riittänyt tarpeeksi Johannan kanssa saunoessa pelkkään rentoutumiseen. Hän onnistui välilälä ottamaan puhelimen käteensä jopa kuumassa saunassa katsoakseen simstragram tilannetta.

 

18.12.2019_15.10.53.jpg

Genji oli perheen taitavin kokki ja hän alkoi huomata iän tuomia merkkejä itsessään. Hän tiesi kuoleman olevan jo lähellä, muttei halunnut  huolestuttaa perhettään. Suru näkyi, kuitenkin naamalla, vaikka sitä, kuinka yrittäisi. Juuri ja juuri Genji jaksoi enää nousta sängystä ja kokea elämää.

 

18.12.2019_15.11.22.jpg

Taru oli aivan maassa. Huomenna alkaisi koulu eikä tyttö ollut vielä taaperokaan. Hän halusi antaa viimeiset hetkensä myös yhdelle erityisen tärkeälle "pikkuiselle". Oli kouluun paluussa myös omat hyvät puolensa, sillä vanhemmuus oli rankkaa hommaa ja sitä joutui tekemään paljon myös öisin. Kukaan ei voinut vaatia vanhaa miestä tekemään kaikkea heidän puolestaan eikä näyttelijä lahjakkuutta luopumaan urastaan. Fiakin oli liian nuori osallistumaan muuhun, kuin leikittämiseen. Tämä olisi vain Faizalin ja Tarun yhteinen projekti.

 

18.12.2019_15.11.31.jpg

Fia riemastui nähdessään Tarun ja halasi tätä pitkään. Sen jälkeen Fia esitteli oman huoneensa ja uudet lelunsa Tarulle, jotta heillä olisi mahdollisimman mukavat tunnit leikkiä yhdessä. Fia oli myös pyytänyt anteeksi koko perheeltä. Hän oli reagoinut voimakkaasti. Taru vain halasi tyttöä tiukasti selittelemättä, mitään. Tämähän oli vain elämää.

- Tämä tässä on mr Rainbow. Hän on linnan portinvartiana ja suojelee kaikkea tätä pahalta. 

Aika kului ja leikit jatkuivat iltatoimiin asti. Tämä teki varmasti todella hyvää molemmille osapuolille. Vihdoin sai nollata ajatukset ja käyttää mielikuvitustaan keksien uusai tarinoita. Samalla tytöt miettivät, missä he olisivat tulevaisuudessa tai, jos elämä ei olisikaan mennyt näin.

 

18.12.2019_21.08.35.jpg

Lopuksi oli iltapalan aika.

- Isi meillä oli tosi hyvä leikki hetki Tarun kanssa. Me pakattiin jopa molempien koulureput! Fia höpisi innoissaan.

- Hienoa, että teillä on ollut mukava ilta yhdessä, mutta nyt olisi aika rauhoittua nukkumaan. Kaikkien meidän. Taru on, kuitenkin reipas äiti ja tarvii jaksamista yhtälailla, Genji myhäili tyttärelleen. Tarun vain naurahtaen heidän sanojaan.

 

18.12.2019_15.23.41.jpg

Emily kärsi vahvasta ikäkriisistä keski-iän ylitettyään. Hän ymmärsi vauvan tulon myötä olevansa oikeasti jo "aika vanha". Ainakin omasta mielestään. Rakas aviomieskin oli harmaantunut ja omat lapset kasvoivat hurjaa vauhtia. Talossa asui jopa uutta kaunista verta. Emily leperteli kaikenlaisia suloisuuksia pikkuiselle ja lauleli tätä uneen. Taito käsitellä pieniä pysyi sentään loppuun asti. Oikeasti Emilystä oli ollut vauva arjen opettelussa hurjasti apua Tarulle. Hän kuuli siitä usein ja itsekeskeisyytensä vuoksi oli aivan hurmoksissa tästä.

- Toivon Cassandra, että perit mahdollisimman paljon upeita geenejäni, jotta suku jatkuu kauneudella ja kuuluisuudella, Emily höpisi suukotellen pikkuisen uneen.

 

18.12.2019_15.24.46.jpg

Ensimmäiset päivät uudessa talossa olivat uuvuttavia eikä Fia raukka osannut vielä nukkua uudessa huoneessaan ja uudessa sängyssään. Genji oli pitänyt lupauksensa. Hän rakasti Fia niin paljon, että nukkui jopa muutamat yöt tämän kanssa, jotta hän rauhottuisi. Tottakai Genji vietti vaari korvikkeena aikaa myös vauvan kanssa, mutta tällä oli niin paljon hoitajia, että Fialle riitti hyvin aikaa! <3

 

KIITOS, KUN LUIT! <3

 

 

 

~ Rakkaudella LadyShimmer 

(23 kuvaa)