Heissan!

Meillä on jälleen jännät paikat elämässä, mutta emme jatka vielä Faizalin suunnitelmia. Tässä osassa nähdään Emilyn viime hetken shokki muutoksia. Aika on vierinyt ja eläinlääkäri alkaa aloitella ensi osassa toimintaansa, mutta Fia sotkee nyt kuvioita oikein olan takaa. Katsotaampa siis yhdessä, mitä Fia meille on keksinyt.

 

3.1.2020_20.01.10.jpg

Faizal oli onnensa kukkuloilla. Hän koki saaneensa elämän järjestykseen pyörittäessään kahta perhettä ainoana välikappaleena. Hänellä oli ihana tytär, jonka kanssa hän leikki ja vietti aikaa aina, kuin mahdollista. Nuorena aikuisena Faizal oli oppinut kunnioittamaan ja arvostamaan asioita ja valintojan. Olihan tässä puolensa olla nuori isä ja rakastaja. Ehkä myöhemmin voisi taas jatkaa hassuttelua, kunhan yrityksen saisi pidettyä pystyssä.

 

 

3.1.2020_20.24.03.jpg

Nuorison lempi oli alkanut leiskumaan ja he jaksoivat sitä toisilleen näyttää ja osoittaa jatkuvasti. Muu perhe jäi heidän varjoonsa silloin, kun pariskunnalla oli jotakin mielessään. Taru kaappasi jälleen rakkaansa suudelmaan, joka oli tällä hetkellä aika raivokkaan näköistä,..

 

 

3.1.2020_20.23.20.jpg

Vuodet olivat vierineet ja kaikki olivat vain Cassandra sitä ja tätä. Kukaan ei muistanut Fia raukan syntymäpäivää. Jopa hänen oma isänsä käveli viemään roskat ja takaisin vahtimaan taaperoa, joka pian aloittaisi koulussa. Viime hetket käsillä. 

- Kumpa joku joskus muistaisi minutkin, Fia hymähti surullisena ja lähti kohti huonettaan.

 

 

3.1.2020_20.49.23.jpg

Kuten jo mainitsinkin lempi leiskui toden teolla tällä kaksikolla kokoajan.. Enempää tätä asiaa avaamatta voisimme siirtyä seuraavaan. Sillä tästä se meidän oikea tarina taas alkaakin!

 

 

3.1.2020_20.46.46.jpg

Fia istui ruokapöydän ääreen valmiina tekemään läksyjään. Fiiasta tuntui, kuin hän olisi ilmaa perheelleen. He vain juttelivat töistä ja keskinäisistä asioistaan. Fia oli kyllästynyt tähän kaikkeen. Hän oli vihdoin lukioikäinen ja oli aika ottaa hommat omiin käsiin.

 

 

3.1.2020_20.55.44.jpg

Tosiaan, jotta tämä kaikki voitaisiin alottaa tulisi meidän muuttaa vähän ulkoasua. Tässä kohtaa Fia teki radikaalin muutoksen itselleen ja kääntyi ihastelemaan itseään peilin edessä.

- Grrr, Fia sä näytät kuumalta tänään, Fia tirskahti yksistään omia juttujaan samalla keikistellen peilille.

 

 

3.1.2020_20.57.01.jpg3.1.2020_20.57.57.jpg

Fia oli lähtenyt alakertaan riemuissaan. Hän oli valmiina näyttämään äidilleen uutta tyyliään, mutta vastaanotto ei ollut ihan niin suotavaa, kuin Fia osasi odottaa.

- Neiti! Nyt menet heti pesemään naamasi ja vaihtamaan vaatteet normaalin teinin asuun. Meikkisi näyttää lähinnä siltä, että olet vain sotkenut jotain naamaasi. En halua, että oma lapseni näyttää miltään halvalta luntulta. Tässä onmaineemme pelissä, Emily keuhkosi järkyttyneenä.

- Äiti, tämä on uusi minä ja, jos et sitä aio hyväksyä. En aio elämääsi mylskään jäädä, Fia huudahti raivoissaan ja lähti pois kotoaan.

 

 

***

3.1.2020_21.04.34.jpg

Fia pysähtyi viimein ja katsoi kolkon näköistä baaria. Hän oli matkustanut Windeburgiiin kokeilemaan rajojaan ja pitämään hauskaa. Tämä paikka ei, kuitenkaan ihan näyttänyt siltä. Päättäväisin askelin hän, kuitenkin astui kapakan sisälle.

 

 

3.1.2020_21.05.55.jpg

- Hei! Ottaisin kalleimman drinkin, mikä teiltä löytyy. Toivottavasti on myös vahvin, Fia hymähti vielä lopuksi baarimikolle.

- No, mikäs sitä nin päähän ottaa, baarimikko katsahti tyttöön ja hymyili tälle.

- Emilyn kanssa töiden teko vain on raksasta, Fia yritti valehdella. Tämä ilmeisesti oli uponnut baarimikkoon, koska tämä ei missään vaiheessa kysynyt papereita.

 

 

3.1.2020_21.06.20.jpg

Fia otti muutaman selfien ja alkoi päivittää omaa simstagram tiliään. Hän tilasi samalla varmuuden vuoksi vielä kaksi samanlaista lasia.

 

 

3.1.2020_21.06.39.jpg

Fia kittasi laseja toinen toisensa jälkeen kurkusta alas. Outo tunne hänen sisällään valtasi  hänet kokonaan. Ihmisiä oli todella vähän, musiikkia ei juurikaan huomannut eikä täällä ollut muuta tekemistä, kuin katsoa urheilua keski-ikäisten kanssa. Niimpä Fia suuntasi vessaan laittautumaan.

 

 

3.1.2020_21.07.14.jpg

Fia otti viimeisen lasinsa käteen ja alkoi juoda sitä vauhdilla. Hänen astuessaan takaisin pubin puolelle sai hän katseet kääntymään. Harmi vain Fia ei ollut niin kiinnostunut tästä kaksikosta vaan suuntasi yökerholle. Hän löysi simstagramista postauksen, jonka mukaan siellä olisi villi meno juuri nyt.

 

 

3.1.2020_21.10.08.jpg

- Hei anteeks! Oonkohan mä oikeassa paikassa. Etsin kovaa menoa ja biletystä, Fia sanoi pysäyttäen naisen, joka oli juuri palaamassa tupkalta sisälle.

- Toden totta! Tämä on Windeburgin villein mesta ja bailu kerhon päämaja. Tuu sisälle niin tarjoon ekat ja esittelen paikkoja, nainen sanoi hymyillen.

 

 

3.1.2020_21.11.15.jpg

Sisälle päästessä homma pääsi ytimeen. Fia ja Jade juttelivat pitkään ja hartaasti yhdessä juoden muutaman lasillisen yhdessä vuorotellen tarjoten. Jade, kuitenkin lähti muiden matkaan ja Fia jäi yksin tanssahtelemaan lattialle.

 

 

3.1.2020_21.13.06.jpg

Jätkät kävivät kuumana ympärillä pyöriviin mimmeihin. Tässä yksi onneton esimerkki, joka oli juonut ja tanssit niin, etteivät jalat enää kantaneet. Jade saatti tämän ulos ja pyysi portsarin katsomaan hänelle taxin.

 

 

3.1.2020_21.11.25.jpg3.1.2020_21.11.50.jpg

Sen jälkeen alkoikin illan "dancebattle", johon Fia otti osaa. HÄn kuvitteli olemansa maailman upein tanssia, kunnes Jade yllätti hänet todenteolla. Häpeän sattelemana Fia siirtyi kaueammaksi muusta bilekansasta. Jade vain nauroi Fialle.

 

3.1.2020_21.15.14.jpg

- Luulitko oikeasti päihittäväsi minut? Kyllä minä tiedän, mitä kanssani kaveeraavat haluavat. Olehan kerhon johtaha, Jade tuhahti ja mulkaisi Fiaa.

- Minä kyllä oikeasti pidin sinusta, Fia sai sanotuksi surullisena. Hän käveli kohti baaritiskiä pidätellen itkuaan.

 

 

 

3.1.2020_21.17.51.jpg

Loppuilta menikin sulkemiseen asti ryypiskellen. Fia koki sydämensä ja unelmansa murskatuksi juuri kertaheitolla. Ei hän edes tiennyt, mistä tykkäis, mutta Jade oli ollut todella viehättävä tapaus.

- Olen pahoillani, mutta minun täytyy sulkea baari, baarimikko sanoi ja alkoi siivoamaan yökerhoa.

 

3.1.2020_21.18.37.jpg

Fia raahautui surullisena ja todella humalassa ulos baarista. Hän pysyi juuri ja juuri enää pystyssä. Hän vaelteli ympäriinsä vailla päämäärää ja tietoa, missä oli tai minne meni. Havahtui hän kerran katsomaan puhelintaan, johon oli tullut satoja puheluja ja viestejä kotoa. Fia oli vihainen äidilleen ja sulki puhelimensa kokonaan.

 

 

3.1.2020_22.16.19.jpg

Fia huomasi eräässä kaupassa oven, joka oli jäänyt auki. Hän suunnisti siitä suoraan rappusiin, jotka johtivat alakertaan. Suunnitelmana oli vain, jos kukaan ei ole täällä niin Fia ainakin yönsä. Hän löysi valtavan ison mustan oven ja koputti siihen. Askeleetl ähestyivät ovea ja kuului ääniä. Fia oli hetken peloissaan.

 

 

3.1.2020_22.16.52.jpg

Mukava nuori nainen, kuitenkin otti hänet sisälle ja pyysi riisumaan takin. He juttelivat jonkun aikaa ja nainen huomsi Fian olevan aivan humalassa. Fia saisi viettää muutaman tunnin naisen kanssa, joka tarjosi tälle yöpaikan satuaan työnsä valmiiksi.

 

3.1.2020_22.18.14.jpg

Hänentyökseen paljastui tatuoija ja lävistäjä. Hän piti kaupan alapuolella puljua, joka oli auki aina, miten asiakkaiden kanssa sovittiin. Fia sai humalassa kunnon päähän piston ja päätti ottaa tatuoinnin käteensä sekä lävistyksiä naamaan. Paikan pitäjä yritti toppuutella ja selittää, että Fia tulisi katumaan niitä huomenna. 

 

3.1.2020_22.18.57.jpg

Pian, kuitenkin käytiin tuumasta toimeen ja Fia istuutui tuoliin. Paikka näytti karmivalta ja pian Fia sammuikin tuoliin antaen taiteilijalle vapaat kädet toteutuksen suhteen. Fia oli vakuutellut tälle, ettei 18- vuotiaan tarvitsisi lupia kysellä ja pitää kestää seuraukset. Rahat hän otti vastaan ja teki työnsä.

 

 

***

7.1.2020_9.59.26.jpg

Aika oli kulunut ja tytöt päätyivät naisen asunnolle. He olivat vaihtaneet puhelin numeroita ja viettivät viimeisetkin tunnit yöstä yhdessä. Juuri, kun yö oli vaihtumassa aamuun pääsi kaksikko sängylle. Vaatteet olivat vähentyneet, mutta tyttö rukka sammui uudelleen kesken kaiken. Nainen päätyi vaan ottaman Fian kainaloonsa ja silitteli tätä suukotellen hänen niskaansa. Hän oli lumoutunut Fiasta.

 

Mitähän seuraavaksi tapahtuisi? Mikä on Emilyn reaktio tyttärensä toilailuihin? Mitä kaikkea illassa tapahtui, jota nyt ei kerrottu? Sen saamme tietää ensiviikon osassa! :)

KIITOS, KUN LUIT! <3

 

 

 

 

~ Rakkaudella LadyShimer 

(26 kuvaa)