Hejssan ihanaiset lukijani!

Jälleen uuden osan parissa. Minulla oli joululomalla kunnon buusti työstää eteenpäin blogia. Ei siis ollut tekemisen puutetta! Jatketaan siitä, mitä viimeksi aloittelimmekin jo. Tässä osassa tapahtuu mullistavia tekijiöitä. Muistatteko kuka Hamza oli? Se kannattaa kaivaa tässä osassa mieleen. Hän piinaa perhettä jopa haudan takaa!

LUKUILOA! <3

 

 

25.12.2019_20.53.15.jpg

Taru oli aivan poikki. Hän pyöritti suhdetta, lukiota ja samalla yritti olla hyvä äiti sekä korjata oman sukujuuriensa sisäisiä välejä. Hän halusi tehdä kaiken hyvin, mikä alkoi näkyä yksinään höpöttelynä ja stressinä.

 

 

25.12.2019_22.00.01.jpg

Faizal sai odottamattoman puhelun ja vastasi siihen. Soitto tuli yksityisestä numerosta, ettei puhelua voitaisi jäljitää.

- Faizal Solies puhelimessa. Anteeksi, kuinka? Missä ja milloin näkisimme? Saavun sinne siis klo 18 tänään. Kiitos paljon.

Faizal oli aivan kummissaan. Hänellä ei ollut, mitään tietoa, miksi asianajaja soitti hänelle. Faizal puhui äitinsä kanssa, joka vaikutti tänään todella oudolta. Ehkä hän tiesi asiasta enemmän...

 

 

25.12.2019_22.00.50.jpg

Faizal ei ollut valmis kohtaamaan perhettään tänään eikä ongelmia. Hän ei edes tiennyt, mitä odottaa tästä päivästä. Hän vain lähti selvittämään ajatuksiaan lenkille. Oli töitä ja oli ongelmia. Oli kaksi perhettä ja ainoa yhdistävä tekijä näissä oli hän itse. Kauanko tätä pitäisi jaksaa?

 

 

***

25.12.2019_22.07.11.jpg

- Nyt on kyllä aivan pakko kysyä, mitä sä luulet et voin muka tehdä tälle naamalle enää. Alat olla ryppynen ja tää uus hiustyyli on hämmentävä! Pakko käyttää peruukkia ja kilo meikkiä, stailisti tuhahti katsoen Emilyn naamaa joka puolelta. Emilyllä oli omat murheensakin eikä hän olisi juuri nyt jaksanut tätä.

 

25.12.2019_22.10.11.jpg

Valmiiksi laittauduttuaan oli ruokatauko kaikilla ja hetki selvitellä päätä ja käydä viimeisiä harjoituksiaan läpi. Emily oli rättiväsynyt takana oli huonosti nukuttu yö ja Faizalin mysteeripuhelu. Ei Emily saanut edes sanoja suustaan. Oikeasti hän sai saman puhelun ja tiesi suunnilleen, missä mennään. Hän tiesi myös, että oli riski olla osa tätä perhettä juuri nyt. Kirottu ukko piinaa haudan takaa!

 

 

25.12.2019_22.10.56.jpg

Ihmekkös tämän porukan edessä stressasi. Oli paljon tuottajia ja eri tekijöitä kameroiden takana ja uusi tiukka ohjaaja. Tämä oli, kuitenkin menestys esitys ja Emily julistettiin veteraani näyttelijäksi ja hän sai rahaa maksaa laskut, jotta nyt saataisiin sähköt takaisin. Oli niin paljon kaikkea ylennys asioita ja rahan tuloa.

 

 

***

 

25.12.2019_21.58.31.jpg

- Olenko minä, koskaan muistanut kertoa sinulle, kuinka vetävä tämä uusi "luukkisi" on? Genji leperteli silitellen rakkaan vaimonsa poskea. He olivat todella rakastuneita vielä tänäkin päivänä.

 

 

25.12.2019_21.57.52.jpg

Genji kaappasi Emilyn hellään suudelmaan ja rahaasi tämän yläkertaan. Heidän lempensä oli alkanut vanhuuden päivinä loistamaan paljon ahkerammin ja näkyvämmin.

 

 

25.12.2019_21.26.04.jpg

Emily työnsi genjin vessaan ja suuteli tätä suihkukoppia vasten. Genji ymmärsi vihjeet ja avasi suihkukopin lasin. 

- Voi Genji, kun mä rakastan sua niin paljon.

- Ja minä.... Genji ei saanut sanottua loppuun, kun Emily keskeytti hänet kiihkeällä suudelmallaan.

 

 

25.12.2019_21.26.08.jpg

Pian kaksikko löytyikin jo suihkukopin uumenista ja vatteet lensivät kovaa vauhtia. Rakkaus oli ihmeellinen asia...

 

 

 

***

25.12.2019_21.56.53.jpg

- Äiti minä en ole valmis tähän. En halua aikuistua, Faizal huokaisi ahdistuneena. Emily oli kertonut oman versionsa ja puhelunsa. Ansaitsihan Faizal tietää totuuden. 

Hamza ei oikeasti ollutkaan hyväntekijä. Hänellä oli aina ollut huonoja suhteita ja mafia vuosia matkan varrella. Hamza oli sotkeutunut likaisiin kuvioihin ja peittänyt tämän kaiken suureen hyväntekeväisyyteen. Kukaan ei osannut epäillä, mitään. Eräänä päivänä Hamza löydettiin, kuitenkin kotoaan ammuttuna. Faizalin biologinen isä oli rikollinen ja kuoleman syy oli murha. Hyvin valmsiteltu sellainen, muttei tekijöitä vieläkään ole saatu kiinni.

 

 

25.12.2019_21.48.54.jpg

- Arvon herra ja rouva Solies. Tässä olisi Hamzan testamenttaama syrjäinen rakennus. Hamza pyöritti täällä hyväntekeväisyyttään. Paikka on naamioitu eläinlääkäriksi yrittäen peittää jäljet. Olen pahoillani ja otan osaa suruunne. Testamentin saa myöntää Simlandiassa vasta täysikäiselle. Olit ainoa peirjä herra Solies, asianajaja selitti kaksikolle.

Äiti ja poika olivat aivan ymmällään tästä kaikesta. Kukaan ei edes osannut sanoa, mitä riskejä tässäkin oli. Eläinlääkärin myyminen oli, kuitenkin testamentissa evätty 10 vuoden ajaksi. 

 

 

25.12.2019_21.49.46.jpg

- Rouva Solies yritän vain auttaa teitä parhaani mukaan. Olin isänne asianajaja ja tiedän kyllä, missä aina mennään. Ota tämä käyntikortti ja pidä huoli pojastasi. Ehkä hän pääsee mukaan suureen mafiosoon.

- En todellkakaan halua sitä! Hamza oli lurjus enkä toivo pojalleni tätä samaa, Emily huudahti ja sai asianajajan kaikkoamaan heidän luotaan. 

 

 

25.12.2019_21.53.22.jpg

Faizal oli kuullut kaiken ja se riitti hänelle. Hän asteli päätävin askelin sisään. Hän ei edes katsonut taakseen. Hän kuuli, kuinka hänen äitinsä romahti ja vajosi hankeen itkemään. Perhe oli tuhoon tuomittu ja ikuisiin velkoihin. Kaikki rakennuksen sisältä oli myyty yrittäen kuitata kaikkia velkoja ja kuluja, mitä kaikki tämä tuotti Simlandian valtiolle.

 

 

25.12.2019_21.53.55.jpg

Faizal katseli hiljaa ympärilleen surullisena. Hänen lapsuuden haaveensa toteutui. Hän sai tutustua isäänsä ja nyt hän joutui pitämään  päämajaa pystyssä isänsä puolesta. Onneksi äiti ei tiennyt kaikkea. Faizal tiesi talon alle haudatusta kätköstä, josta sikiäisi rahaa, kunhan siitä pääsisi eroon rikkomatta simlakia.

- Isäni oli hullu rikollinen joka kuului mafiaan. Miten tästä voisi koskaan selvitä? Nyt minun pitäisi tehdä hänen likaiset työnsä loppuun ja avata tämä hyväntekeväisyys uudestaan. Minä teen tästä eläinsairaalan ja olen sen päälääkäri. Teen hyväntekeväisyyttä ja maksan isäni väärentämien rahojen tuottamat velat, Faizal ajatteli ääneen. Ajatuskin alkoi loppujen lopuksi kiehtoa häntä. Miten tämä kaikki pidetään salassa perheeltä?

 

 

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%20%2836%29.jpg

Ei aikaakaan, kun Faizal sai ohejeistuksia ja onnitteluja joka puolelta. Eihän puljua oltu edes avattu uudestaan?!

 

 

***

25.12.2019_21.46.39.jpg

Niin loput rahat, jotka heille jäivät meniät puoliksi sairaalan kunnostuksen aloittamiseen ja sähkölaskuihin, jotta sähkö viimeinkin palaisi.

Olikohan tämä Simlandian loppu? Oliko tämä Soliesin loppu? Hamza jätti melkoisen testamentin kyllä jälkeensä. Toivottavasti Faizal ja asianajaja saavat tämän kaiken hoidettua vaivihkaa. Faizal halusi olla hyväntekijä, mutta joutui korjaamaan isänsä vääryyksiä.

 

 

KIITOS, KUN LUIT! <3

 

~ Rakkaudella LadyShimer 

 

 

( 17 kuvaa)