Tässä olisi teille tarina Emily Soliesta.

Emily on nuori aikuinen vailla rahaa ja kuuluisuutta. Hänen äitinsä on aina pitänyt nuoren neidon unelmia vähäpätöisinä ja käytöstä kammottavana. Eihän kenenkään lapsi ongi näin paljon ongelmia ja kehuja? Emily kyllä kieltämättä käyttääkin kaiken aikansa somessa.. Sellaista se itsekeskeisen elämä on.

18 vuotta tullessa täyteen hän päätti mennä kauneusoperaatioihin ja muokata kasvojaan hieman sekä vartaloaan enemmän barbiemaisiksi, koska tämä ihannoi sellaista ulkomuotoa. Tämä oli Emilyn äidille liikaa. Niin Emily kyllästyi.

Hän otti ja lähti Wilow Creekiin kauas Simlandiaan ilman perhettään ja vaihtoi yhteystietonsa. Perheen ainoana lapsena ja isän kuoltua ei olisi, mitään haittaa aloittaa elämä alusta omilla ehdoilla, omia unelmiaan tavoitellen. Äiti ei, koskaan ollut Emilyn elämässä tärkeä hahmo. Eikä tulisi, sitä vast edeskään olemaan. Jääköön siis taakse entinen elämä Simulgiassa.

 

29.5.2019_18.19.08.jpg

Siinä Emily oli ensimmäisen oman kotinsa lähellä, yksin Willow Creekissä pienessä kolmiossaan. Hän ei kuitenkaan uskaltautunut vielä sisälle vaan kierteli ulkona. 

- Voisihan se kamalampikin olla, Emily huokaisi.

 

29.5.2019_18.19.25.jpg

Takapihalle mennessä takaovi, josta pääsee lasiterassille.

 

29.5.2019_18.19.31.jpg

Upea lasitettu terassi.

 

29.5.2019_18.20.16.jpg

Pohjapiirustus Emilyn talosta.

Taloon tultaessa sisään ensimmäisenä on suht tilava eteinen. Seuraavaksi vasemmalla Emilyn työhuone, kun taas oikealla on keittiö. Käytävän päässä on olouone, makuuhuone ja wc/kylpyhuone. Sohvan vierestä pääsee lasitetulle terassille ja takapihalle. Emilyllä ei ollut paljon rahaa, joten köyhyys ajoi hänet näin tiukille.

 

29.5.2019_17.48.18.jpg29.5.2019_17.47.54.jpg

Tässä meidän nuori 19- vuotias neitomme Emily Solies. Luonteeltaan hän on itsekeskeinen, materialisti ja kasvissyöjä. Hänen tavoitteensa elämässä on olla ökyrikas ja saada kaikki rahat kuuluisuuden avulla ja somella. Onhan hän ollut nuoresta asti someriippuvainen. Elantonsa hän tienaa simtubella ja somealalla.

 

Kiitos, kun luit! <3

~ Rakkaudella LadyShimer