Päädyin tekemään vielä jonkin verran väliosia huomatessani muutamia vaikuttavia seikkoja, joita kannattaa hyödyntää pohjustukseksi vielä Genjin omaa tarinaa. Tässä olisi tarina, missä nähdään Soliesin perheen ongelmia. Kuten tiedämme Emily on haastava persoona ja Genji on se kenen vastuulla perheen kasassa pysyminen on. Emme edes tiedä vielä Cassandran persoonaakaan. Taru on arvaamaton ja Faizal aina vain synkistelee. Tämä ei ole helppo yhdistelmä saman katon alle. Onneksi meillä on Fia, joka on aina niin energinen ja tasapainottaa perhettämme.

 

19.12.2019_21.11.18.jpg

- Hei simstagrammaajat ja fanit! Tänään olisi meidän aika juhlistaa Genjin kanssa 15 vuosipäivää ja mun ylennystä näyttelijän uralla jälleen pykälän huippua kohti! Muutama ylennys vielä ja olen huipulla. Sain parhaat työtarjoukset ja maine on kasvanut kohisten kiitos teidän. Päivitän muutavia kuvia tän videon jälkeen simstooris, jos kiinnostaa käykää tsekkaa. Sano muru moi, Emily sanoi suukottaen Genjin poskea

Genjillä oli aina todella kärsivän oloinen eikä oikein innnostunut näistä. Silti hän näki Emilyssä niin paljon, mitä moni muu ei. Siksi hän vei muuton jälkeen heidät syömään juhlistamaan yhteisiä vuosiaan. Niitä oli kertynyt ja Genji tiesi, ettei kauaa enää elelisi, joten kaikki oli tehtävä niin pian, kuin mahdollista.

 

 

19.12.2019_21.10.08.jpg

- Rakastan sinua maasta taivaaseen. Kuoleman jälkeen odotan sinua taivaan porteilla valmiina loppu elämään. Yhdessä aina olemme eikä meitä, mikään koskaan erottaa voi.. Genji lausui itse kirjoittamia sanojaan saadeen Emilyn sydämen pakahtumaan onnestaan. Heidän yhteisenä aikana tiesi heidän yhteenkuuluvuudesta. Se loisti kauas asti.

 

 

19.12.2019_21.24.14.jpg

Genji oli varannut pöydän heille Emilyn lähtiessä puuteroimaan nenäänsä. Emily näytti upealta hänen silmissään kävellessään portaita. Genji ei voinut, kuin huokailla näkyä.

 

 

 

19.12.2019_21.21.04.jpg

Siinä he kaksi istuivat ja nauttivat kolmen ruokalajin ilallisen. Katsellen vain toisiaan ja nauttien lapsettomista huolista. Faizalin ja Tarun luokse pystyi vauvan lisäksi ihan hvyin jättämään Fian, koska tämä lähenteli hyvällä vauhdilla lukioikää.

- Ajatella, että vuodesta toiseen jaksan rakastaa sinua ja vain sinua, Genji sanoi ottaen rakastaan kädestä ja nostaen tämän pieneen tanssiin.

 

 

19.12.2019_21.27.33.jpg

Tanssin pyörteet päättyivät intohimoiseen suudelmaan ja elämä tuntui loistavan. Ajatella, että nämä kaksi olivat valmiita elämän tuleviin vanhuuden haasteisiin. Mummi ja Vaari Solies <3

 

 

***

19.12.2019_21.32.16.jpg

Yön pikkutunneile asti he oliuvat viettäneet aikaa ravintolassa syöneet, juoneet viiniä ja tanssineet. He olivat ehtineet käydä jopa kuutamo kävelyllä. Kaikki tuntui juuri nyt täydelliseltä, mutta kello kaksitoista alkaisi yksi Emilyn uran tärkeimpiä työkeikkoja, joten oli jo aikakin palata kotiin hetkeksi nukkumaan.

 

19.12.2019_21.35.44.jpg'

Taru oli lukittautunut kellarikerrokseen nukkumaan. Hän oli aivan poikki kaikesta puuhastelusta tyttöjen kanssa. KAiken kukkuraksi Faizal oli jälleen heittäytynyt vaikeaksi. Oli koston aika. Se tarkoitti, että Taru meni nukkumaan kellarin sohvalle ja Faizal sai pärjätä iltarutiinien ja kahden tytön  nukkumaanlaiton kanssa yksin.

 

 

19.12.2019_21.38.09.jpg

- Rakastan sinua Gen. Olet elämäni tärkein mies nyt ja aina. Kanssasi sain kasvattaa upeat lapset enkä kadu hetkeäkään mennessäni alttarille kanssasi, Emily sanoi ja kietoutui vielä hetkeksi Genjin kanssa ennen nukkumaan menoa. Heidän rakkautensa ei, koskaan rakoillut pahemmin. He olivat täyttä rakkautta kokoajan, vaikka Genji useimmiten korjasiin Emilyn vahingot ja otti päävastuun kasvattamisesta. Vuosien varrella Emily oli kasvanut ihmisenä Genjin ansiosta.

- Niin minäkin rakastan sinua Em, Genji sanoi ja painautui sängyssä nukkumaan rakkaan vaimonsa kanssa.

 

 

19.12.2019_21.35.11.jpg

Lunta oli satanut hurjasti lisää yön aikana ja Fia kirmasi ulos leikkimään lumessa. Hän raksati talvessa lunta, koska siitä sai luotua, vaikka mitä hienoa.

 

19.12.2019_21.35.58.jpg

Ei hänen, kuitenkaan tarvinnut kauaa yksin rakennella, kun Faizal tuli hänen luokseen ja he tekivät yhdessä monta lumiukkoa ja akkaa. Puolessa välissä Faizalin kyllä tuli kylmä ja hän suostui viimein hakemaan talvivaatteet päälleen ja homma sai ajtkua.

 

 

19.12.2019_21.44.46.jpg

Genji ei malttanut herättää Tarua, joka saisi kerrankin nukkua sunnuntai aamuna pitkään. Hän kuuli Cassandran nyyhkyttävän ja haki hänelle hieman maitoa kaapista, jota Taru oli tallettanut.

- Hei pikku hymysuu. Olet niin kaunis tyttönen ja aivan äitisi näköinen, Genji leperteli vauvalle ja antoi tälle aamumaidon. Sen jälkeen he leikkivät ja viettivät hetken aikaa yhdessä ennen ensimmäisiä päiväunia. Cassandra oli vallantu koko perheen sydämen jopa Fia rakasti leikittää pikkuista silloin tällöin. Ei se ollut enää yhtään niin kamala ja kohta sen kanssa voisi leikkiä kaikennäköistä hupaisaa.

 

 

 

 

 

***

19.12.2019_21.46.24.jpg

Sillä aikaa Emily oli viimein saapunut taxilla töihin. Hän seisoi elokuvastudion edessä ja keräili tiseään hengitysharjoitusten kanssa. Tämä oli yksi tärkeimpiä hetkiä hänen urallaan. Mitä korkeammalle Emily pääsisi ennen vanhentumistaan, sitä pidempään hän siellä pysyisi. Julkisuus oli raaka ala ja se piti kestää, jos sille pyrki. Niinpä hän lopulta astui varmin askelein sisään ja luotti itseensä täysillä.

 

 

19.12.2019_21.52.00.jpg

Emily kävi ohjaajan ja kuvausryhmän kanssa roolinsa ja kohtaukset läpi, jotta hän tietäisi suunnilleen, missä mennään. Sen jälkeen hän lähti laittautumaan lääkärin rooliaan varten.

 

19.12.2019_21.53.09.jpg

- Okei, eli me laitetaan tässä sulle hiukset ja nassu kuntoon. Oot viehettävä lääkäri eli haetaan sellasta viekasta katsetta. Onneks sulla on näin kauniit silmät valmiiks! Maskeeraja vain höpötteli kokoajan Emilylle eikä Emily jaksanut kommentoida jokaista asiaa.

 

19.12.2019_21.53.53.jpg

Sen jälkeen mentiin puvustukseen ottamaan mittoja ja katsomaan sopivaa pukua. Puvustaja teki aivan ihmeellisen mokan ja puki Emilyn pellen asuun. Siitä hän kyllä saisi kuulla loppu elämänsä.. Nytkin Emily huusi aivan raivoissaan ja syytti vaivaista kuvausryhmän puvustajaa sabotoinnista..

 

 

19.12.2019_21.55.39.jpg

Emilyn stailaus oli kestänyt tunnin työvuorosta uuden puvustajan takia. Hän oli kuulemma avsta valmistunut ja nyt jo Emilyn mustalla listalla. Vastanäyttelijä Richard oli tullut hakemaan Emilyä harjoittelemaan muutamat kerrat ennen yhteen vetoa kameroiden edessä.

 

 

19.12.2019_21.58.02.jpg

Emily veti aina repliikit ja kohtaukset vastanäyttelijän kanssa ohjaajan edessä. Ohjaajalta pyydettiin palautetta, kunnes saatiin hyväksytty. Sen jälkeen kohtaukset käytiin kerran lavalla ilman kameroita. Sitten oli itsensä keräämis hetki ja päivä puolessa välissä. Ruoka ja vessatauot sai pitää tässä kohtaa.

 

 

19.12.2019_21.59.20.jpg

Sen jälkeen otettiin kohtaukset kameroiden kanssa jotta kamera ryhmä pääsisi editoimaan ja tuottamaan upeaa settiä. Emily aloitti vastanäyttelijänsä kanssa ensimmäistä kohtausta. Se meni hyvin vastanäyttelijä vain yllättyi Emilin äkkipikaisias reaktioita, siläl niitä ei oltu harjoiteltu.

 

 

19.12.2019_21.59.46.jpg

Emily jatkoi kovaa sooloiluansa sairaanhoitaja näyttelijän kanssa, joka järkyttyi Emilyn yliampuvasta lähentelystä, jota seurasi kolme uusinta yritys otosta...

 

 

19.12.2019_22.00.38.jpg

Tämän jälkeen Emily rauhoittui ja veti hienosti toisiksi viimeisen kohtauksensa ja ne muut siinä välissä.  Emily sai kehuja viimeisimmistä kohtauksistaan, jotka hän veti vähemmän riskialttiisti.

 

 

19.12.2019_22.01.05.jpg

Mutta mitä olisi kuolema kohtaus ilman yliampuvaa säätämistä? No ei, mitään Emilyn mielestä, joten hän päätti vetää riskialttiisti ja ihan överiksi kuolema kohtauksen ja kaatusi naama irvessä suorilta jaloilta maahan. Ohjaaja ei enää jaksanut sanoa, mitään vaan he tuotantoyhtiön ja kuvausryhmän kanssa tekivät vain lisää töitä.

 

19.12.2019_21.42.47.jpg

Emily sai jälleen kiitosta ja ylennyksiä pukkasi. Seuraavana päivänä oli saapunut fanipostiakin ovelle. Emily oli myös tunnettu lahjoittana ja hyväntekijänä, joten maine oli räjähtänyt hyvyydestä suurimpiin lukemiin, kuin kenelläkään muulla. Fanipostia vain sateli kokoajan. Emily oli rakastettu komedia näyttelijä ja tämä kaikki sai hänet leijumaan pilviin. Hän menetti kontrollin järkevään elämään.

 

 

KIITOS, KUN LUIT! <3

 

 

 

~ Rakkaudella LadyShimmer 

 

( 22 kuvaa)