Heissan ihanaiset!

Halusin vielä hieman paneutua Fian elämään, koska hänestä on tullut lempihahmoni tarinan kautta. Tässä on myös hieman pohjustusta Faizalin tarinan alkuun. Ei muuta, kuin uuden osan pariin! Täällä on 2kk ollut kunnon boomi tehdä osia, joten nauttikaa! :)

Osassa käytämäni poset ovat tältä sivulta.https://sssvitlans.tumblr.com/post/173979380329/marygelal-couple-poses-with-bed-by-maryg-5 

 

11.1.2020_21.15.24.jpg11.1.2020_21.16.27.jpg

Fia saapui kotiin päätään pidellen. Hänellä oli hyvin hatarat muistikuvat illan tapahtuneista. Hän oli vain paniikinomaisesti juossut aamuisesta heräämis paikastaan. Hän yritti kovasti miettiä, mitä oli tapahtunut.

 

 

11.1.2020_21.18.14.jpg

Pian Emily juoksi portaat alas vihaisena. Hän oli ollut koko yön huolissaan tyttärestään ja nyt hän vain ilmestyy, kuin tyhjästä alkoholin lemun saattelemana. Faizal kiiruhti paikalle huomatessaan kireän tunnelman naisten välillä ja yritti lepytellä parhaansa mukaan.

- Fia Solies olet kotiarestissa!

- Hyvä sun on sanoa Faizal! Oot aina ollu äitin ykkönen, koska oot meistä ainut adoptoitu! Mä en ees tiedä kuka oikeesti oon. Eikä äitiä oo, koskaan kiinnostanut, mitä mulle on tapahtunu. Vaan, jos mokaan se nähdään, Fia parahti ja lähti vihaisena kohti huonettaan.

 

 

11.1.2020_21.31.06.jpg

Faizal oli puhunut äidin kanssa kotiarestista ja oli saanut järjesteltyä asiat niin, että hän voisi itse käpertyä vain sohvan nurkkaan pelaamaan. Hän oli jäänyt miettimään pikkusiskonsa sanoja ja ymmärsi, että niissä oli kyllä perää. Sitä paitsi Tarukin oli töidensä parissa ensimmäistä kertaa elämässään, joten miksei hän viettäisi omaa aikaa. Tämä järjestely rauhoitti kaikkien perheen aikuisten mieltä. 

 

 

11.1.2020_21.29.30.jpg

Mikä olisikaan sen pahempi rangaistus, kun leikkiä koko viikonloppu Cassandran kanssa ja vaihtaa hänen vaippojaan. Ei tämä oikeasti paljoakaan Fia haitannut, mutta kyllä nyt jokaista nuorta ärsyttää vapauden rajoitus.

 

 

11.1.2020_21.25.38.jpg

Fia oli päättänyt mennä tekemään läksyjään saatuaan veljentyttönsä päiväunille. Faizal oli keskustellut siskonsa kanssa ja näyttänyt empatiaa häntä kohtaan. Lopulta he päättivät yhteistuumin paneutua Fian koulutehtäviin, jotta numeroa saataisiin korotettua lisää ja aikaa kulutettua enemmän. 

Ei tämä sisarusten laatuaika toki kauaa kestänyt, kun Emily paukkasi sisään aikeinaan puhua. Fia ei tätä halunnut nähdä vaan poistui samantien huoneesta tehtäviensä kanssa.

 

 

11.1.2020_21.27.12.jpg

- Ei sinulla kyllä tilannetajua ainakaan ole, Faizal murahti sängyltä äidilleen. Hän ei jaksanut näiden kahden kiristyneitä välejä. Hän oli aina sovittelemassa ja menetti kokoajan aikaa omasta unelmastaan eläinten hyväntekijänä.

- No, mitä? Mitä minä muka väärin tein? Emily kysyi hämmentyneenä ja istuutui tyttärensä sängylle puhumaan poikansa kanssa. Faizal yritti saada hänet ymmärtämään, ettei Fia olisi kauaa enää kotona eikä hän kauaa myöskään katsoisi tätä, miten häntä kohdeltiin.

 

 

11.1.2020_21.27.58.jpg

Emily asteli nokka pystyssä ulos Fian huoneesta. Hän oli todelal tyrmistynyt poikansa käytöksestä. Eihän hänessä nyt, mitään vikaa voisi olla! Ei Faizalkaan niin pieleen kasvanut... Samalla yksinään ajatuksiaan purkaen hän huomasi Fian siirtyneen vain oven ulkopuolelle tekemään tehtäviään.

 

 

Muutama päivä myöhemmin..

11.1.2020_21.40.44.jpg

- Hei! Asuuko Fia täällä? Olen yrittänyt tavoitella häntä jonkin aikaa... Nainen sanoi ja katsahti suoraa naiseen. Hän oli katsellut kokoajan maata eikä huomannut puhuvansa kokoajan Fialle.

Fia oli avannut oven ja näki tutun naisen sen takana. Hän oli juuri hoitamassa Cassandraa, mutta päästi naisen sisään. Hän katsahti vauhkona ympärilleen, ettei kukaan näkisi. Hän vei taaperon olohuoneeseen katsomaan piirrettyjä ja palasi naisen luo. Talo oli, sillä hetkellä hiljainen. Jokaisella oli oma puuhansa juuri nyt.

 

 

11.1.2020_21.42.03.jpg

Fia lähti johdattamaan Britneytä kohti huonettaan, että he saisivat puhua rauhassa. Britney oli kysynyt samalla arasti oliko lapsi hänen, johon Fia oli naurahtanut hiljaa. Hän kertoi puoli totuutta, sillä hän sanoi asuvansa veljensä kanssa ja se oli veljensä teinisekoilun tuotos.

 

 

11.1.2020_21.42.42.jpg

Huoneeseen päästyään Fia laittoi oven kiinni .

- Miten sinä löysit minut?

- Jäit mieleeni ja halusin selvittää kuka oikeasti olet, Britney naurahti ja vinkkasi Fialle silmää.

Tytöt käsittelivät muutama päivä sitten tapahtuneita asioita. Molemmilla oli leveä hymy kasvoillaan ja yhteenkuuluvuuden tunne välillään. Kaikkea Fia ei, kuitenkaan ollut vielä kertonut.. Pian asiat, kuitenkin alkoivat edetä omalla painollaan ja asiat alkoivat vähitellen tulla ilmi.

- Olen niin onnellinen, että löysin sinut taas, Britney huokaisi onnenkyynelien vallatessa hänet. Samalla hän tarttui tyttöä ja halasi tätä. Yksi asia johti toiseen ja pian vaatteetkin alkoivat lennellä.

 

 

***

 

11.1.2020_20.50.08.jpg11.1.2020_20.50.14.jpg

Faizal oli tuonut pahaa aavistamattoman Tarun läheiselle vanhalle eläinsairaalalle. Hän oli päättänyt kertoa osittain totuuden, mutta Tarua piti ensin vähän lämmitellä, että kaikki sujuisi paremmin... ;)

 

 

11.1.2020_20.49.53.jpg

- Okei kulta. Me ollaan nyt vanhan eläinsairaalan edessä. Mä rakastan eläimiä ja auttamista, joten me ollaan panostettu mun haaveeseen äidin kanssa aikalailla. Tuu sisälle mä haluan näyttää sulle jotakin.

 

 

11.1.2020_20.52.20.jpg

11.1.2020_20.51.53.jpg

-  Tää eläinklinikka oikeestaan tuli isän testamentin mukana. Purkumahdollisuutta ei oo pitkään aikaan.. Se evättiin ehdoilla, joten me käytettiin perheen varat tän kunnostamiseen, Faizal soperteli. Hän näki Tarun silmistä, kuinka niihin syttyi palava raivo.

- Anteeksi, mitä sä olet tehnyt mun selän takana?! Mä yritän saada vaivalla rahat kasaan stailistina, koska en halua äitis elättävän meitä loppuelämää. Te käytitte myös mun osuuden tässä! Missä on suunnitelmat Cassandran tulevaisuudesta?! Luulin, ettei isästäs vois enempää harmia olla. Oikee bisnesmies oot, kuten hän, Taru vuodatti vihaisena.

Oikeastaan tämä helpotti hänen oloaan ja hän toivoi eläinsairaalan menestyvän, mutta Simlandiassa oli jo yksi suuri ketju tätä varten. Jos homma ei lähde pelittämään, kuka tarjoaa lapselle tulevaisuuden Faizalin ja Tarun molempien perheiden lähdön jälkeen. Taivasportit ovat pian avoinna heille kaikille. Onneksi Faizal oli rehellinen. Se osoittu suurta rakkautta. Kaksiko jäi lopuksi vain seisomaan ja katsomaan tyhjyyteen.

 

 

 

11.1.2020_21.03.52.jpg

Taru päätti kokeilla vastaanoton sohvaa pikku torkkujen ajan. Pitihän hänen tietää, millaista palvelua miehensä antaa.

- Kulta mennään! Mulla olis vielä yks juttu... Faizal sanoi varovasti, mutta intoa täynnä.

- Toivottavasti tämän on parempi uutinen, kuin edellinen, Taru tuhahti.

 

11.1.2020_21.08.10.jpg11.1.2020_21.08.20.jpg

Yhtäkkiä Faizal polvistui Fian eteen ja sai rakkaansa hämmentymään.

- Mitä sinä nyt? Taru kysyi hämillään Faizalin kaivaessa sametti rasian taskustaan.

- Rakas Taru Bheeda. Sä oot ollu mun koko elämän ajan paras ystävä. Tiennyt aina kaiken musta, koska oon voinu luottaa suhun. Meillä oli melkoset teini vuodet, mitkä johti rakkauteen ja pieneen ihanaan tyttäreen. Mä en kadu päivääkään, sitä mitä meillä on ja oli. Haluan, että luotat muhun täysillä ja antaudut mun kanssa rakkauden vietäväks. Haluan antaa parhaan mahdollisen elämän meidän perheelle, joten... Faizal pidätti henkeään hetken ja katsoi suoraa Tarun kyyneleistä kiiluviin silmiin ennen, kuin jatkoi.

- Tulisitko sä mun vaimoks? Faizal ei ehtinyt sanoa lausettaan loppuun, kun Taru pujotti sormuksen sormeensa kyynelten vallatessa hänen kasvonsa. Hän huokaisi ihastellessaan sormustaan ja vastasi.

- Voi kulta tottakai tulen! Mutta meillä ei ole rahaa suuriin häihin. Haluan siis pitää häät vain meidän perheen kesken. Toivomn, että omatkin vanhempani tulisivat ja ehtisivät nähdä hääni, Taru vastasi. Faizal huokaisi helpottuneisuudesta. Hän ei ollut varma, mitä Taru sanoisi. Hän, kuitenkin halusi heidät pian vihille, että ero olisi monimutkaisempaa.

 

 

11.1.2020_21.08.22.jpg11.1.2020_21.08.43.jpg

Rakastavaiset suutelivat pitkään. Heillä oli todella herkkä hetki menossa. Syvällä sisimmässään molemmat tunsivat suurta onnellisuutta toisistaan ja tyttärestään. He tiesivät hetken olevan juuri sopiva häille. Lopuksi Faizal kaappasi Tarun syliinsä ja suuteli tätä uudelleen. Sisällä mylvi pieni tuska pakosta valehdella eläinsairaalasta ja kaikesta, mutta hän halusi vain suojella perhettään.

- Näin minä kannan sinut kynnyksen yli ja heitän sängylle hääyönämme, Faizal naurahti. Taru vain katsoi häntä suoraa silmiin. Hän oli maailman onnellisin juuri nyt.

 

 

***

Sillä aikaa Soliesin kotona Faizalin ja Tarun paistatellessa onnean...

 

25.1.2020_16.14.24.jpg

Hommat keskeytyivät, kuin seinään. Fia oli lipsauttanut ikäänsä viittaavan asian ollessaan hieman hermostunut ajatuksesta touhuta ensimmäistä kertaa vällyjen välissä. Vieläpä naisen kanssa.Britney lysähti sängylle itkemään, sillä hän oli aivan shokissa. Hän oli tatuoinut ja lävistänyt alaikäisen tytön salakapakassa ilman vanhempien lupaa. Vienyt tämän kotiinsa nukkumaan päätä selväksi. Havitellut tätä kaunista neitoa. Kaikki oli niin kiellettyä. 

Fia tuli Britneyn taakse ja halasi häntä. Hän kuiskasi korvaan, ettei koskaan ollut tuntenut, mitään tällaista kenenkään kanssa. Hän myös lohdutti, ettei mitään tapahtunut. Nyt oli totuudet tullut julki. Jopa Fia toipui alkujärkytyksestä kuultuaan tarinan muutama päivää sitten tapahtuneesta yövierailusta. Hän halusi olla rehellinen, muttei tiennyt, mitä siitä seuraisi.

 

 

25.1.2020_16.09.03.jpg

- Anna olla muru ja heittäydy hetkeen. Tän olis pitänyt tapahtua jo, sillon viime kerralla. Fia sanoi ja työnsi hellästi Britneyn sängylle. Hän pyyhki naisen kyyneleet poskelta ja alkoi suudella tätä kiihkeästi.

- Fia! Sinä olet alaikäinen emme me voi, Britney änkytti. Sisällään oli palava halu ja tahto kokea tämä kielletty rakkaus. Hän myös tiesi Fian olevan kokematon rakkausasioissa. Oli, kuitenkin aika antaa mahdollisuus elämälle ja kantaa vastuu seurauksista.

 

 

25.1.2020_16.28.38.jpg

Britney ei voinut vastustaa Fiaa, vaikka hän tiesi riskit. Tyttö oli alaikäinen niin, kuin hän oli arvellut, mutta Fiassa oli sitä jotain.. Rakkaus näiden kahden välillä syveni ja he päätyivät vällyjen väliin yhdessä. Fia oli yhä ymmällään tästä kaieksta. Olikohan lesbo? Käyttikö Britney häntä vain lelunaan? Miten perhe tähän suthautuu? Kauaa hän ei, kuitenkaan ehtinyt miettiä, sillä hän oli sulaa vahaa naisen käsissä.

 

 

25.1.2020_16.21.27.jpg

Emily marssi suoraa tietä rappusia ylös kuullessaan Genjiltä Fialla olevan tatuoitu yllätysvieras. Se, mitä hän seuraavaksi näki ei ollut ollenkaan, mitä hän halusi.

- IRTI MINUN TYTTÄRESTÄNI SAASTA! Emily karjaisi ja katsoi kauhuissaan tatuointeja tyttärensä kädessä.

- Mitä ihmettä sinä Fia teet? Hän on sinua puolet vanhempi, Emily jatkoi kiukkuamistaan.

- Äiti anna meidän selittää, Fia änkytti. Hän ei osannut arvata äitinsä reaktion olevan näin voimakas.

- Mitä täällä tapahtuu? Onko Emily Solies sinun äitisi?! Luulin perheesi tietävän yhteisestä yöstämme, Britney sopersi säikähtäneen näköisenä. Hän katsoi vuorotellen äitiä ja tytärtä. Viimeinen lause oli, kuitenkin liikaa Emilylle. Eihän hänen tyttärensä voinut olla tuollainen?!

 

 

25.1.2020_16.26.41.jpg

- Häivy talostani senkin likainen lunttu! Äläkä enää, koskaan palaa silmieni eteen.. Pilasit kauniin tyttäreni niin ulkoa, kuin sisältä, mutten anna sinun saastuttaa häntä enempää. Olet sairas enkä halua tämän tarttuvan, joten ULOS! Emily huusi, minkä ääntään lähti.

Emily oli todella vihainen tälle nuorelle neidolle. Britney ei saanut mahdollisuutta selitää vaan haukkoi henkeään järkyttyneenä. Samaan aikaan Fia ryntäsi kyyneleet silmissä kauas pois Emilyn luota Britney kaapatessa vaatteet ja juosten perään. 

 

 

Perhe on täynnä salaisuuksia. Emily löysi tyttärensä synkimmän salaisuuden ja todennäköisesti karkotti hänet elämästään. Saa nähdä paljastuuko Faizalin salaisuudet myös. Faizalilla on yllättävä kiire järjestää häitä ennen eläinsairaalan avaamista. Miten perhe suhtautuu Emilyn tapaan kohdella Fiaa? Mitähän seuraavaksi tapahtuu?

KIITOS, KUN LUIT! <3

 

 

 

 

~ Rakkaudella LadyShimer 

(27 kuvaa)