Heissan ihanaiset lukijani!

Tämän osan jälkeen otetasan tuulta purjeisiin ja otetaan Tarun näkökulmasta pitkästä aikaa perhe arkea ja toisenlaisia töitä. Ehkä sieltä tulee uusia käänteitä. Ken tietää? ;)

Jatketaan jälleen eläinlääkärin parissa. Keräillen rahoja kasaan uhkaajille. Sen jälkeen katsotaan, mitä tapahtuu. Soittaako uhkailia taas?Vai saako Soliesin perhe jatkaa elämäänsä rauhassa?

 

 

18.2.2020_23.20.42.jpg

Jälleen uusi synkkä päivä. Jokaisen aamun Faizal vietti kahvilassa tienaamassa lisätienestiä. Hän jatkoi sieltä suoraa klinikalleen avatakseen tämän. Hän yritti olla hyvä työntekijä ja pomo, mutta rahahuolet painoivat. Faizal oli sortunut äitinsä säästöihin ja käyttämään Fian saamia perintörahoja isästään. Siltikin vain puolet oli kasassa. 

 

18.2.2020_23.24.39.jpg

Faizal oli väsynyt eikä jaksanut vaihtaa vaatteitaan labrahommien takia. Niitä hän pääasiassa teki ja vastaanotti asiakkaita. Hänen ainoa työntekijänsä hoiti kaiken muun. Onneksi hän oli osannut palkata luotettavan ja osaavan työntekijän. Hän oli käyttänyt osan eläinklinikan rahoista naisen koulutuksiin, jotta laatu olisi mahdollisimman korkeaa.

 

19.2.2020_12.06.31.jpg

Genjin haamu oli alkanut kuukausia myöhemmin kuoleman jälkeen vaeltamaan surullisena pitkin taloa. Hän kummitteli ja sai perheensä ahdistuneiksi. Oliko tämä Genjin kosto? Yrittikö hän viestiä murhaajansa viimeisiä sanoja?

 

19.2.2020_12.21.44.jpg

Hän eli normaalia elämää ja yritti täyttää tarpeitaan. Ruoka sai hänet vielä iloiseksi kuoleenakin. Yksi tärkeimpiä tehtäviä oli, kuitenkin Fian ja Cassandran kasvun seuraaminen. Välillä Genji pysähtyi rupattelemaan Fian kanssa. Usein ikävä oli kova.

 

19.2.2020_12.31.55.jpg

Emily oli turhautunut elämäänsä. Hän siivosi päivät pitkät eikä koskaan saanut haluamaansa luksuselämää. Mitä hyötyä olla näyttelijä ilman rahaa? Ainut lapsenlapsi sotki päivästä toiseen ja kiukutteli isän pitkien poissaolojen takia. Tämä rassasi koko perhettä. Emilyä painoi välillä salaisuus perheen sisäisestä ongelmasta. Hän suojeli poikaansa ja omia rahojaan. Silti hän ei jaksanut puuttua kavalluksiin niin kauan, kuin suurin osa oli muiden, kuin hänen rahojaan.

 

19.2.2020_12.25.07.jpg

Jos kaikki tuntui toivottomalta oli aina olemassa yksi ihminen, joka teki siitä parempaa. Se oli pikku Cassandra! <3

Fia vietti usein aikaa veljentyttönsä kanssa, jonka takia heillä oli todella hyvät ja lämpimät välit. Cassandara oli koko perheen ilo. Cassandralle ja Fialle oli kaikista kovin paikka Genjin kuolema, joka oli yksi yhdistävä tekijä tässä suhteessa. Cassandra jaksoi aina kysellä myös Britneyn perään, sillä piti kovasti hänestä. Hän oli taaperoaikana tottunut monenlaiseen rakkauteen eikä osannut kummaksua rakkautta.

 

19.2.2020_12.34.05.jpg

Faizal oli eräs ilta murtua. Hän kaiapsi aikaa perheensä kanssa. Hän kaipasi Genjiä. Hän kaipasi lnormaalia huoletonta teinielämää. Faizal ei osannut nykyään katua vanhoja tekemisiään. Hän uskoi elämän tarkoittaneen kaiken tämän tapahtuvaksi, kuten teinivanhemmuuden.

Joka päivä oli työpäivä. Hänellä ei ollut aikaa levätä yksin. Hän nukkui ja söi huonosti pyörittäen tätä kaikkea. Jossain kohtaa omatunto kolkuttaisi liikaa ja sydän painaisi tuhansia kiloja. Se nFaizal tiesi. silloin hänen oli pakko kertoa vaimolleen kaikki siitä huolimatta, mitä Emily ajattelisi.

 

19.2.2020_12.34.59.jpg

Faizal oli ottanut torkut sohvalal ja oli juuri puhelimensa parissa ilman työvaatteita. Todella hyvän kuvan sai varmasti tämä uusi asiakkaamme sisään astuessaan.. Ei hän, kuitenkaan katunut vaan otti hoidon pesukarhulleen vastaan. Faizal kiirehti vaihtamaan vaatteet ja tarkistamaan kaiken olevan kunnossa pesukarhun toimenpiteitä varten.

Tämä oli ensimmäinen ei tavallinen lemmikki tässä rakennuksessa, joten Faizal päätti kokeilla hoitaa itse ja päästi toisen heistä tauolle. Ei hän aiemmin olltu ketään hoitanut...

 

 

 

Tässä vähän työpäivää lyhyemmin!

19.2.2020_12.36.12.jpg

19.2.2020_12.40.05.jpg

19.2.2020_12.59.06.jpg

19.2.2020_13.08.26.jpg

Nainen teki työnsä loistavasti. Hän otti eläimet vastaan todella hyvin ja pystyi pitämään heitä kokoajan rauhallisina ilman ongelmaa. Palveluun oltiin todella tyytyväisiä kokoajan. Sitä paitsi Simlandiassa oli vain kaksi eläinlääkäriä, joten oli syytäkin tehdä työt hyvin!

Faizal oli oppinut nöyräksi ja poisti siivous sekä korjaamis vastuun ainoalta työntekijältään ja otti sen kontolleen labran lisäksi. Palkat hän maksoi aina mukisematta ajallaan kunnon summat. Nämä asiat tekivät hänestä hyvän pomon. He olivat äitinsä kanssa, kuin yö ja päivä.. :D

 

19.2.2020_13.00.46.jpg

Aina, kun yksi saatiin hoidettua tuli seuraavaa jo heti perään... Klinikka saattoi olla 10-14 tuntia päivässä auki ja se otti koville päävastuussa olevaa ainoata työntekijää...

Jaksaakohan hän kauan tätä työtä? Pyöriiköhän eläinklinikka hyvällä mallilla vielä kauan? Olisikohan aika uudistaa laitteistoa eläinten hyväksi..?

 

19.2.2020_13.11.55.jpg

Perheen sisällä vallitsi kireä ilmapiiri, joka vaivaannutti Fiaa. Hän oli suostunut lähtemään ulos talostaan näkeäkseen tämän? Faizal ei vieläkään ymmärrä maailman menosta, mitään.. Taru alkaa olla turhautunut.. Cassandara kiukuttelee, koska haluaa isän kanssa aikaa. Emily pyörittä bisneksiä ja käy muiden hermoille.. Perus perhe arkea tässä taloudessa..

 

18.2.2020_23.04.39.jpg

Fia itki päivästä toiseen elämäänsä ja isän menehtymistä. Hän ei jaksanut huolehtia veljentytöstään eikä elää äitinsä kanssa saman katon alla. Jos elämä ei tästä pian helpottaisi Fia ei tietäisi, miten enää elää... Koko muu perhe oli huolissaan Fian vetäytymisestä paitsi Faizal, joka ei ollut tästä edes tietoinen ollessaan kokoajan pois. Fia tuns iitsensä petetyksi Faizal oli aina lapsena luvannut olla hyvä isoveli ja pitää huolta hänestä, mutta missä hän oli nyt? Juuri nyt Fia tarvitsi veljensä halausta.

 

Näihin tunnelmiin on hyvä lopettaa... KIITOS, KUN LUIT! <3

 

(15 kuvaa, vähän lyhyempi osa väliin)

 

~ Rakkaudella LadyShimer