Heissan ihanaiset lukijani!

Harmikseni joudun tähän alkuun pahoittelemaan epäsäännöllistä postailuani.. Ihana, kuitenkin, että niinkin moni käy täällä päivittäin ja ylipäätänsä lukee tarinoitani! <3 Työ, koulu, kela ja sosiaalitoimi on sellanen helvetti, ettei mitään rajaa. Syövät vain turhaa aikaa, mutta täällä minä taas olen. :)

Enempää turhia löpisemättä osan pariin! <3

 

15.2.2020_20.22.05.jpg

Oli kaunis keväinen aamu. Lunta tiputteli vielä jonkin verran taivaalta, mutta se tuli kruunaamaan tämän päivän kauneudellaan. Tänään olisi vihdoin se päivä, josta koko perhe oli haaveillut pitkään. Faizal ja Taru menisivat tänään naimisiin kirkossa ja olisi suuret hääjuhlat, johon oli varattu iso juhlatila.

 

15.2.2020_22.18.15.jpg

Tarua oli koko aamun jännittänyt niin kovin, ettei hän kyennyt saamaan oikein mitään alas. Ei edes jogurttiaan, joten muu perhe oli luvannut hoitaa  viimeiset hääjärjestelyt ja Cassandran, jotta Taru saisi ottaa kokonaiset kuusi tuntia ennen häitä pyhittäen vain itselleen. Tarun taikauskon vuoksi Faizal oli häädetty edeltäväksi yöksi Goottiloille punkkaamaan ja tekemään viimeisen aamuvuoron ennen häitään. Sehän tuottaisi huonoa onnea, eikö niin?

 

15.2.2020_22.27.27.jpg

Emilyn ja Tarun välit olivat parantuneet ajan myötä. Tuleva anoppi oli jopa lämmittänyt saunan aamusta miniälleen ja tehnyt hoitavan ruusunterälehti kylvyn valmiiksi. Mikään ei voisi olla tällä hetkellä paremmin! <3

 

12.2.2020_20.38.55.jpg12.2.2020_20.39.50.jpg

Emily oli lähtenyt tekemään taikojaan hääpaikalle Tarun toiveita kunnioittaen. Eihän sentään poikansa hääpäivää halunnut pilata. Häiden teema oli valkoinen sametti ja sen tuli näkyä. Teeman oli tarkoitus olla myös hyvin intiimi. Mikään ei saanut mennä tänään pilalle ja siitä Emily piti huolen. Hän oli jopa nieleskellyt vieraslistan kuullessaan...

Sillä aikaa kotona Fia oli ottanut ilon irti treeni hetkestä keittiössä, jonka jälkeen hän kylvetti ja leikitti iloista pikku veijaria, joka ei tästä päivästä ollut moksiskaan. Fia oli niin innoissan Tarun ja Faizalin kerrottua hänelle edeltävänä päivänä hyviä uutisia. Britney olisi tervetullut häihin, kunhan Fia huolehtisi Cassandrasta hääseremonian ajan kirkossa ja sehän passasi.

 

13.2.2020_20.56.39.jpg12.2.2020_20.47.48.jpg

Pikku Cassandra ei pärjännyt ripustautuja luonteensa takia, kuin vain muutaman tunnin muun perheen kanssa. Heti, kun silmä vältti hän kapusi itse portaat äidin luokse.

- Voi kulta äidillä on vielä hommat vähän kesken. Minun pitäisi lähteä kaupungille, sillä minulla oli aikavarattuna morsiammen kaunistukseen, Taru hymähti ja polvistui lattialle. Hän halasi todella tiukasti tytärtään ja kamat kerättyään vei tämän Genjille.

 

15.2.2020_22.22.25.jpg

Genji teki itsekin viimeisiä silauksia. Oli hänen vuoronsa vahtia pikku Cassandraa, jotta perheen naiset saivat valmistautua rauhassa. Hänen vastuullaan oli näyttää itsekin hyvältä ja saada pikku taaperosta suloinen. Onneksi Taru oli jättänyt Casin sängylle mekon ja kengät valmiiksi. Viimeisiä vietiin.

 

 

***

15.2.2020_22.39.16.jpg

Juhla vieraat olivat kokoontuneet kirkon eteen sulhasen kanssa odottelemaan, että kaikki olisi paikalla. Tässä kohtaa Faizal kitti kaikkia saapumisesta ja he menivät yhdessä katsomaan kaikille paikat. Taru tulisi myöhemmin valmiiseen seremoniaan yllättämään koko hääväen.

 

15.2.2020_22.45.21.jpg

Faizal ei saanut tilannetta hallintaan. Kirkossa oli muutamai kutsumattomai vieraita ja meno oli sitä luokkaa, että huhhuh. Kaikesta huolimatta pikku Cassandra istui penkillä kiltisti ja Faizal seisoi alttarilla jännittyneenä. Urut alkoivat soida häämarssin tahtiin ja Faizal tiesi kääntyä ympäri ja katsoa ovelle.

 

15.2.2020_22.45.29.jpg

Hän oli aivan häkeltynyt morsiammensa kauneudesta. Valot osuivat tänään häneen täydellsiesrti ja hän näytti niin erilaiselta viehkessä samettisessa pitsimekossaan. Hänellä oli vaalea meikki ja hänen kaikki kauniit kasvonpiirteensä korostuvat uoeasti. Faizal ei voinut, kuin huokailla tätä upeaa morsianta samalla, kun tämä kaunis hymy kasvoillaan käveli miehen luokse.

 

15.2.2020_22.47.33.jpg

Juhlavieraat palasivat omille paikoilleen ja kaikki kuiskutteelivat, kuinka upea morsian oli ja, kuinka upea pari he olivat yhdessä valkoisissa samettiasuissa alttarilla koko kirkkokansan edessä. Seremonia oli kaunis ja intiimi. Tisha tirautti muutaman kyyneleen aktsoessaan upeata tytärtään.

 

15.2.2020_22.47.57.jpg

Hääparilla oli herkkä suudelma seremonian lopuksi, jolloin urut alkoivat jälleen soida ja kaikki nousivat ylös taputtamaan onnen kyyneleet silmissään. Tässä olisi nuori parimme Faizal Solies ja Taru Bheeda-Solies! <3

 

15.2.2020_22.45.50.jpg

Faizal oli niin onnessaan, että hän kaappasi vaimonsa syleilyyn. Ihme, ettei paljoa vilahdellyt mekon kanssa! Enää he eivät huomanneet muita vaan jäivät alttarille suutelemaan. Onneksi vieraat lähtivät itse kohti juhlapaikkaa. Tässä olisi muuten seisottu todennäköisesti muutamakin tovi..

 

 

***

15.2.2020_22.56.39.jpg

Seremonia alkoi kakun leikkuulla ja vieraat mässäsivät kakkua oikein huolella. Heillä oli, kunnon pitopalvelu baarimikkoa myöten käytössään. Häät veivat muutamai tuhansia Emilyn pussista, mutta hän teki kaikkensa, jotta perijä olisi onnellinen.

Myöhemmin Arun uskaltautui pyytämään yhteiskuvaa Emilyn kanssa. He olivat Thishan kanssa tutustuneet häissä paremmin Emilyyn ja pstyivät myöntämään olevansa suuria faneja. Muita tämä hieman häiritsi, sillä Emily oli jälleen valokeilassa jopa oman poikansa häissä...

 

15.2.2020_22.56.12.jpg

Cassandra oli itkenyt kokoajan hääseurueen keskellä, vaikka paikalla oli vain perhettä. Niimpä hänet hätä ratkaisuksia laitettiin syrjemmälle vieraista napostelemaan jotain pientä. Heti, kun hän oli valmis alkoi kauhea huuto. Hän halusi vain äidin ei kelvannut kukaan muu. Ei edes isä.

 

15.2.2020_23.03.13.jpg

Niimpä syöttötuoli siirrettiin toisen tuolin tilalle pöydän ääreen ja koko perhe seurusteli yhdessä aivan keskenään. Nyt Cassandaralla oli hyvä olla. Hän sai olla keskipiste kaiken hälinän keskellä ja omien vanhempiensa kanssa. Tällaista se elämä oli ripustautujan kanssa.

 

15.2.2020_23.05.00.jpg

Pian hän, kuitenkin kävi tanssilattialla  vanhempiensa kanssa, mutta väsähti ja pyysi takaisin syöttötuoliin. Sinne hänet kannettiin ja samantien hän simahti kohti unten ihania höyhensaaria. Siellä tyttönen leijui untenmailla melusta viis toisella puolella juhlasalia. Muu seurue jatkoi drinkkien juomista ja tanssimista keskiyöhön.

 

 

***

15.2.2020_23.06.04.jpg15.2.2020_23.07.42.jpg

Salattu numero oli tavoitellut Faizalia koko illan. Nyt hän oli huomannut sen ja puhelin alkoi jälleen soida. Hän siirtyi kauemmas vieraista vessaan ja vastasi puhelimeen.

- Faizal Solies

- Hei Faizal. Toimituksesi on myöhässä ja olen varma, ettei lopputulos miellytä sinua.

- Mi-mitä sinä tarkoitat? Faizal kysyi pelästyneenä.

- Voit pelastaa vain kaksi ihmistä ellet saa kymppi tonnia kasaan viikon sisällä. En odota kauempaa.

Faizal sulki puhelimen hädissään ja yritti kerätä ajatuksian. Hänen kasvoillensa hiipi kauhu. Faizal tunsi tuon äänen ja tiesi, että nyt olisi paha paikka. Hän alkoi heti toimiin ja tilasi yöpaikan muutamaksi yöksi itselleen, vaimolleen ja heidän rakkaalle tyttärelleen. Muuta perhettä ei olisi varaa pelastaa, jos jotain sattui. Niimpä eläinklinikka tuli avata.

Hän nouti ripeästi taxin kanssa muutamia kamoja kotoa ja palasi takaisin kenenkään huomaamatta, mitään. Hän halusi viedä perheensä turvaan avatakseen klinikan. Sen jälkeen jää nähtäväksi voiko muuta perhettä pelastaa, jos huonosti käy.

 

15.2.2020_23.08.44.jpg

Faizal oli turhautunut ja istui baaritiskille Hän joi putkeen viisi lasia ja alkoi olla kunnon humalassa. Sen jälkeen hän pyysi vieraat poistumaan ja kertoi juhlien olevan loppu. Taru oli ihan ihmeissään Faizalin toiminnasta, mutta ymmärsi katsoessaan kelloa ja syöttötuolissa torkkuvaa tytärtään. Hääpäivä oli ollut ihana ja yöstä tulisi vielä ihanampi. Toivottavasti!

 

15.2.2020_23.11.32.jpg

- Vaihda kulta vaatteet ja ota Cass. Meidän ei ole turvallista mennä enään kotiin. Selitän sinulle myöhemmin. Taxi odottaa teitä pihalla. Olen noutanut muutamat vaatteet meille kaikille taxin kanssa jo valmiiksi. Otetaan vähän etäisyyttä tänne ja äidin julkisuuteen. Olen velkaa sinulle totuuden kaikesta, Faizal kuiskasi vaimonsa korvaan, joka oli todella epäileväinen, mutta kävi tuumasta toimeen. Hän näki Faizalin silmistä pelon, jota ei ennen ollut nähnyt. Nyt hän mietti vain oliko tehnyt elämänsä suurimman virheen.

 

15.2.2020_23.13.01.jpg

- Tule kulta. Mennään pikku lomalle vähäksi aikaa, Taru yritti rauhoitella Cassandraa, joka itki huomatessaan kaikkien lähteneen. Hän ei halunnut tyttären huolestuvan mistään. Hän oli vielä niin pieni. Eikä hän edes ollut vielä varma, mistä tässä oli kyse. Ehkä tämä oli vain, joku jännittävä roolileikki ennen hääyötä? Miksi asia piti hoitaa näin pelotellen? Mitä seuraavaksi edes tapahtuu?

 

KIITOS, KUN LUIT! <3

Panostin tähän osaan monta tuntia ja monta päivää. Nyt ollaan jännän äärellä ja saa nähdä, mitä seuraavaksi tuleekaan...

 

 

 

 

~ Rakkaudella LadyShimer 

(23 kuvaa)